Імміграція до Манітоби
-
Податкову … напевно я як сінгл, бо тоді ще рік не пройшов на той момент щоб за законодавством вважати нас камон ло
-
Треба буде додавати пояснювальне письмо . Де писати всю художню санта барбару , хто , коли , куди . І якісь докази , типу банальних скріншотів . Вони там особи не паряться , якщо пазл сходиться . В мойму випадку , не було майже ніяких доказів , окрім селфі з телефону з подорожей . Квитки на літак , і пояснювальне письмо .
-
Добре )) так контракт є, одні квитки з Оттави до Вініпегу є Спільного рахунку немає, але можемо відкрити щоб було
-
Куает був у 2022 році, вже 2 роки минуло з того часу, люди і одружувались і розходились і дітей народжували за це час ))
-
Я справа в тому що тоже писав, що сінгл Моя дружина розлучилася із своїм колишнім чоловіком і втікла до мене в Канаду А дружили ми 7 років вже Вже більше року живемо разом І, як я зрозумів , то це буде викликати питання
-
Добрий день, Мій чоловік робив в Україні з 2010- 2022 (24 лютого), хотя технічно його ніхто не звільняв, потім з червня 2022 робить в Канаді. На питання : How many years of full-time work experience do you have in the past 5 years? Do not round up the total number of years. Скільки ставити?
-
-
О, дякую ! Зрозумів Дякую що поділилися своїм досвідом
-
Добре 😊 Зробимо цей сильний аргумент тоді 🙏 Його якось треба показувати як скріншот до заявки мпнп?
-
Добре ! Зробимо )