Імміграція до Манітоби
-
Доброго ранку. Летимо в Вінніпег. Підкажіть будь ласка по Arrivecan. 1) Який тип документу вказати в вибірці,якщо я і діти маємо Singl Journey Travel Document? 2)Який номер телефону вказати, якщо я ще не маю канадського номера, а там просить саме канадський; 3)Маю 3 вакцини Модерної,які мені два сертифікати загрузити як доказ і де їх взяти,якщо в Дії лише один сертифікат,де вказано,що зроблено 3-тю вакцинацію із трьох. А програма вимагає додати два сертифікати як доказ кожного щеплення 🙏🙏🙏 Дуже прошу підказати, хто розібрався з цими питаннями. Дякую всім
-
Доброго дня. В випадку коли летиш і плануєш заселитися безкоштовно на два тижні в готелі. То яку інформацію написати в Arrivecan? Адресу безкоштовного готелю? Дякую за відповідь і вибачте,що можливо не по темі
-
Пробуйте постійно, слоти час від часа з‘являються, але треба перевіряти практично щогодини.
-
А в чому питання?
-
Дякую
-
-
Друзі, є таке питання. Якщо отримати work permit, а потім за місяць-два вирішити піти навчатися якщо буде можливість, чи це досить геморно змінити work на study permit?
-
Всім привіт, хто буде летіти в віннипег найближчим часом- відпишіться в лс пліз
-
привіт підскажать як надіслати гроші з CIBC на CIBC
-
Користувалась цією компанією. За додаткову вагу платили, багаж наш загубили. Чекали його 2 тижні, пошуки були супер складними і довгими. Обидві валізи прийшли побиті, одна з них не придатна до користування тепер. При чому поки повертали одну валізу, іншу вдруге загубили. Але нові чемодани дали, хоч і менші за розміром
-
Дуже дякую 🙏🏻
-
Ми летіли з west jet. Все пройшло чітко, ніяких затримок чи проблем не було. На рахунок ваги - ми самі все виміряли дуже точно за допомогою ручних терезів і тому до нас питань не було. На етапі планування, зразу докуповували ще додатковий багаж при купівлі квитка. Квиток купляли через їх сайт
-
Поделитесь пожалуйста опытом кто летел WEST JET, как Вам компания? Как долетели? И каковы ограничения по багажу? Правда ли что украинцев возможен перевес багажа и нет ограничений в ручной клади