Імміграція до Манітоби
-
Гроші приймати можуть закінчуватися. В Монреалі вже давно з готеля в монастир людей перекинули 🛎⤵️✝️
-
Вітаю! Підкажіть, будь ласка, чоловік українець, але працював і здавав минулого року на права в Чехії. Питання: чи обміняють йому його чеські права на канадські? Чи потрібно буде здавати на нові? Мови не знає поки що взагалі... Наперед вдячна за Ваші відповіді❤️
-
Добрий вечір. Ходять чутки, що готелі в вінніпезі не будуть приймати безкоштовно українців з 15 вересня. В мене квитки на 19. Чи це правда? Може хтось щось знає про це?
-
Не прорахувати, але повинно вистачити. Якщо не встигаєте - вас перекидають на наступний рейс.
-
Там кабінети в системі, а не окремому місті або країні. Якщо зустріч ще не призначили, то зробіть це там, де зручніше. Якщо призначили - відмініть, інакше видає система, що вже є. Вийдіть і зайдіть в тому центрі (місті, країні), де потрібно. У нас це було без проблем.
-
Привіт, поділіться досвідом ті хто приїхав з дитиною до 1 року, як шукаєте роботу? Як із садочками тут ? Ми вже місяць у Вінніпезі, працює тільки чоловік але потрібно щоб 2 працювали у сім'ї.
-
Доброго дня скажите будь ласка, чи можли змінити і як візовий цент для біометріі якщо я выбрала Берлін и зайшла у свій кабінет але ще не робила апойтмент, а зараз в силу обставин мені треба змінити місто на Дюселдор. Дякую
-
Дякую, а дзвонити за цим номером? 1-888-242-2100
-
Донька подалася на Study Permit, бо її приймають у навчальний заклад і навіть оплачують навчання, ми через IRCC подалися на отримання Study Permit для неї, доклали усі листи від навчального закладу, але поки що тиша, теж питання як довго можна чекати, бо навчання розпочинається 7 вересня. Думаю чи є сенс піти у офіс IRCC у Вінніпезі.
-
В мене work permit, який має обмеження на роботу з дітьми, я вже пройшла медичну комісію, подалася на зняття обмежень через IRCC, питання було в тому скільки мені чекати на зняття цих обмежень. Щойно в мій кабінет прийшов дивний лист, що мені наче б то продовжують дозвіл працювати за моїм work permit до 9 Грудня 2022, але мій permit дійсний до 30 Червня 2025, тому цей лист мені взагалі незрозумілий.