Імміграція до Манітоби
-
Ні, ще раз ні. З моменту звільнення Ви більше не відповідаєте вимогам вибірки
-
Людський фактор та неуважність 💁♂
-
Якщо Ви більш не працюєте за даними NOC то вони відхилять Ваш LAA
-
Ваша номінація була спеціальною вибіркою для окремої спеціальності за SWM?
-
Вас обрали за вибіркою за певною спеціальністю. Можливо, вони закриють Вашу справу із-за того що Ви більше не відповідаєте вимогам
-
@western9 , вітаю, підкажіть колективний досвід. Подався на номінацію минулого року, до сих пір в очікуванні (received status), проходив за SWM (High-Demand Occupations), працював на роботі по якій пройшов вибірку і подався, потім запропонували вищу позицію в другій компанії. Відправив листа MPNP мене погодили, почав працювати - сьогодні звільнили (не підійшов), тепер в мене немає роботи, але я знайду за схожим НОК за тиждень-другий максимум. Чи номінація моя плакала вже? Чи є ще шанс? Дякую 😓
-
Підкажіть будь ласка там на федералці були форми які мене не стосувались отже я там помітки не робила. Наразі розумію що там хоч щось треба було писати типу none чи щось таке. Наприклад форма на дітей яких я не маю. Чи є сенс наразі дочитати через веб форму лое з цього приводу? І ще одне на на номінацію ні на федералку я не слала пейстаби з праці. Чи треба наразі досилати?
-
Дякуємо 🙏
-
Всім привіт 🙂 Відразу перепрошую за прохання, яке, напряму, не відноситься до тематики цього чату. Скиньте, будь-ласка, посилання на інший чат, в якому можна запитатися інформацію про банки і попросити пораду, або підказку про банківські операції, які можна здійснювати в банках, які знаходяться в Манітобі. Будемо дуже вдячні 🙏
-
Добрий день.Допоможіть розібратися з питанням. У моїх дітей нові паспорти, треба зробити нові візи.Як це зробити? Бо у системі підтягує форму Visitor Record. Чи,можливо хтось робив заявку онлайн? Буду чекати відповідь з нетерпінням.