Імміграція до Манітоби
-
Будь ласка Успіхів вам
-
Дякую
-
Доброго дня! Я шукаю україномовного юриста в Вінніпезі, щоб зробити доручення з апостиль. Порадьте будь ласка.
-
А, а то я прочитала 'додаток' і подумала про онлайн-додаток😂😅вибачте Тоді добре, теж піду відправляти, дякую за відповідь🙏🙏🙏
-
Наскільки я пам'ятаю, то немає такої вимоги - приклав до посилки в якості додаткової інформації
-
А якщо немає віз? Бо я по біометричному паспорту заїжджала через Польщу
-
Поштою
-
Ок, а Ви онлайн відправляли? Бо я відправляю поштою
-
В своєму випадку з переліченого я відправляв:1, 3, 5 та в додаток копії німецьких віз
-
Доброго дня! Вибачте, знову питання про заявка на отримання Criminal Record Check з Німеччини. Іду завіряти аплікацію до нотаріуса. Що мені треба відправити до Німеччини: 1. Завірену і підписану мною заявку 2. Два конверти 3. Ксерокопія українського загранпаспорта 4. Фото Manitoba ID 5. Копія чека про оплату цієї заявки на німецький банк 6. Копія чека про оплату послуг нотаріуса Підкажіть, чи все вірно з цього списка чи я може про щось забула?🙏🙏🙏
-
Про це вже писали у 2023. До звичайного потоку іммігрантів додалися 20К+ українців та понад 20К post-graduates з інших провінцій, які переїхали у 2022-2023 до Манітоби з надією отримати швидко номінацію та ПР. Теоретично, MPNP може взагалі не приймати нові ЕОІ і наступних 3 роки опрацьовувати поточні ЕОІ та аплікації.