Імміграція до Манітоби
-
Тепер треба щоб хтось запис екрану зробив, щоб ми не були балаболами.
-
Ну через мої помилки не повинні, бо всі помилки не в обовʼязкових
-
Я з вами цілком згоден, тому й написав , що не впевнений в тому , що офіцери мають таку ж інфу, бо ніхто не знає як вони отримують, але те що рапорт аплікації троїть в мене майже сумнівів немає. Ще буде можливість перевірити на що вони будуть робити докупити, якщо помилки співпадуть з рапортом то можна буде робити припущення, якщо ми статистично проведемо експеримент то в нас буде чітка інформація на цей рахунок
-
Додам, що pdf форми откривайте та редагуйте виключно acrobat reader останньої версії. Є smart forms які мають валідацію, також 99% що в них використовуються сервіси для вичітки данних з форми. Візуально ви не побачити різниці, але повірте вона є! Це може призвести до того, що данні будуть "зникати" при обробці
-
У когось є приклад пояснювального листа, який додавали до приписного, чому не проходили військову службу?
-
У нас також military - пусто у всіх п'ятьох , хоча 💯 заповнювала none
-
Надіюсь що вони бачать нашу аплікацію в тому вигляді в якому ми її заповнюємо, бо якщо вони в пдф отримують інформацію як на рапорті , тоді треба чекати проблеми . Я впевнений що чітко все заповнив , але не впевнений через цей рапорт що вони отримали так як я заповнив
-
Доречі повідомити тільки через цю форму? Чи також завантажити новий офер у mpnp portal через Add? Зараз чекаю номінацію, СВМ
-
Тобто тільки заповнити форму і завантажити туди актуальний офер, це все що потрібно зробити? Чи отримаю я якусь відповідь від них? Дякую
-
Маю надію, а якщо що будуть дозапити - буду відповідати
-
А якщо працедавець той самий , тільки посада змінилась , все одно roe видають?
-
А тут ви порадили додати документ чере mpnp account , add. I’m confused 😕 Чи хтось ще може будь ласка підказати. Йду по СВМ, чекаю номінацію. Змінилась посада, компанія та сама. Чи додавати новий офер через add documents, чи заповнювати веб форму ? Шукав по чату, і тільки голову забив ще більше