Імміграція до Манітоби
-
Вітаю. Підкажіть хто стикався з відмовою в перетині кордону України та заповненням заявки на федеральний етап. Форма 5669 been refused admission to, or ordered to leave, Canada or any other country or territory? Чи треба відповідати "так" та описувати підстави відмови в перетині кордону?
-
Скажіть, будь ласка, якщо хочемо подати батьків по програмі, яка діє до жовтня 2024 року, то їм треба весь час до отримання PR бути у Канаді? Або тільки на момент подачі? И чи стосується це їх обох або тільки головного апліканта?
-
Доброго вечора..Мій знайомий,получив новий,через 3 місяців. Зараз усі чекають Але не хвилюйтесь! Канада офіційно підтвердила,що всі українці,хто приїхав по програмі CUET,можуть подати ще на три роки на WP.
-
Sorry, I'm not reading rools 😁
-
Українці,хто може допомогти со слотами на запись до консульства,треба зробити новий закордонний паспорт,але піймати слоти,це дуже тяжко!!
-
Я так розумію,що да..
-
Это я читал, что податься могут все, всем ли продлят?
-
Могу надіслати офіційну ссилку..Усі хто знаходиться на території Канади
-
Все ли получат?
-
Підскажіть будь ласка коли паспорт вже світиться виготовленим але не є доставленим до установи це загалом скільки місяців займає? Від дати виготовлення до моменту коли можна їхати в Торонто маю наувазі
-
☝️ось це остання інфа
-
Я вже не знаю,як ловити Це просто дурдом якись Я 3 місяців ловлю 😭
-
Там же якісь нові правила Кожен другий вівторок о 5 чи щось таке Я так зловила в червні Але о 7 наскільки памʼятаю