Імміграція до Манітоби
-
Виплати по безробіттю? Так він за них платить, коли працює. Це є insurance фактично
-
Доброго вечора шановна група. Потребую поради. Роботодавець дав лист про працевлаштування в якому вказана посада fast food server, але вона не знаходиться по noc 2021. Чи є це помилка і варто попросити працедавця переробити лист. Також не вказано що пропозиція працевлаштування не має кінця терміну, я так розумію що при відсутності контракту це дуже важливо вказати
-
Якщо не змінювати працедавця, то після лейоффу, працюючи на нього, можна подаватися
-
Так є в листі permanent full time, тобто цього достатньо. Дуже дякую А на рахунок noc, щось не виходить знайти по обовʼязкам, чи то я не вірно шукаю 🫣
-
Добрий вечір, скажіть будь ласка чим закінчилось? Ви писали, дзвонили? В мене така сама картинка
-
Підскажіть , будь ласка, у заявці на федеральне, в розділі : особиста історія , якщо наприклад в жовтні я прилетіла з Англії до України і в листопаді вже була у Польші , потрібно вказувати з 10 по 11 місяць в Україні ? І чи можна це дописати вже в самому низу? Бо пропустила, а переробляти ну дуже багато
-
Всім привіт, може хтось заповнював за себе, або знає на 100%: Після номінації, вже заявка на Федеральному етапі. Military and paramilitary service - що вказувати якщо була так звана військова кафедра? Вже 100% не пам'ятаю якщо було таке питання на провінційному рівні, але здається що так і я просто це пропустив. Просто "none" та skip його?
-
Питання стосовно новини по продовженню ворк перміт на 3 роки. Була подача у кінці травня безкоштовна. Отримав без подовження новий перміт у квітні, зняли обмеження по медицині. Чи можна просто подати на апеляцію чи щось таке щоб переглянули справу щоб не платити за нову подачу? дякую
-
Доброго вечора, заповняємо аплікацію для подачі на ПР, працював на підсобних роботах в Польщі (не маю назв компаній) що вказати? Дякую
-
Дуже дякую
-
Підскажіть будь-ласка лист LAA коли відсилаєш перед заповненям номінації, кажуть треба мати свій кабінет на сайті manitoba? Підскажіть будь-ласка , який мінімальний бал на селпіп тесті треба щоб було ок?
-
Я був курсантом , то писав і мілітарі , і парамілітарі , а потім в окремому поясненні розповів детально все