Імміграція до Манітоби
-
Дякую, це приходить на імейл? Наче читаю багато інформації по чату, тайм-лайн і тд, а не можу до купи зібрати структуру федерального поки))
-
Чекати АОР-номер справи і початок розгляду
-
Так,досить відповіді головного апліканта
-
Привіт, друзі, скажіть, будь ласка, який наступний етап після того як засабмітив аплікацію на федеральний? Що чекати?
-
Друзі! Отримали запит на колір очей і т.п. Я так розумію, це портал 1. Відправили всю інформацію на всіх членів заявки як відповідь на цей лист з пошти основного апліканта. А потім побачили, що мені на пошту теж прийшов тей самий лист. Це нормально? Мені ж не треба відповідати, досить однієї відповіді? Бо там було написано, що головний за всіх відповідає. Як ви робили?
-
10 місяців чекаємо і нічого
-
Професія наша,але немає вищої освіти у Манітобі
-
Може зараз теж так спрацює)
-
Доброго вечора. Підкажіть будь ласка на рахунок обновлення даних в хелс кард. Я отримала новий візітор рекорд для дочки. І переслала оригінал скан копії разом із заповненою анкетою по електронній пошті, вказаній на офіційному сайті. Я переслала ще ці доки 5 вересня, але до сьогодні ніякого зворотнього зв'язку немає, що доки були отримані. Чи це норм? Як взагалі це працює? Бо у них на офіційному сайті написано, що можна або звичайною поштою переслати, або на електронну пошту скинути Бо переживаю, що старий візітор рекорд діяв до 26 липня і відповідно і хелс кард на неї теж поширювався до цієї дати, а тепер поки що немає мед страхування у неї? Чи як?
-
Зрадонька відміняється 😂 Сьогодні оновив Дію - і о чудо! Отримав за мить витяг і собі і дружині. Причому вибір громадянства таки в Дії присутній. Як ви і казали - скоріш за все сайт ще в процесі модернізації/розробки, тому і виникають помилки. Дякую за підсказку 😉