Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Імміграція до Манітоби

Імміграція до Манітоби

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
239.4k Posts 9.3k Posters 276.7k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t520347412T Offline
    t520347412T Offline
    Kristina Kozlovskaya
    wrote on last edited by
    Ну мої друзі які вже отримали ПР, вони писали всі тревелс усюди і в адреса і в тріпс. І ніяких до запитів не було по цим формам, типа помилки-виправте. Тому я думаю що ніхто ні ви ні я ні хтось з цього чату не можу сказати точно. Окрім самого офіцера, і то іноді і вони роблять по різному😂
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Пустовіт Наталя
    wrote on last edited by
    Хочу поділитися. Сьогодні знайома отримала новий ворк перміт на три роки від дати зарахування біометрії. Заявку подано 4 липня, 10 вересня зараховано біометрію, сьогодні прийшло позитивне рішення. Оплачено 255 доларів одразу. За межі Канади не виїздила, тому додано LOE з проханням зарахувати попередній медичної огляд (1,8 року). Ще додано пояснення про досвід роботи за 10 років, оскільки було більше трьох місць роботи. Та додано лист із проханням продовжити дозвіл на роботу, щоб могли піднімати економіку Канади. Вона і чоловік подавалися окремо. Чоловік поки чекає від 30 червня. Дякую всім за поради.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1111353772T Offline
    t1111353772T Offline
    Eugen Baidan
    wrote on last edited by
    До речі я фотки до сих пір не знаю як правильно загрузити. Тобто я загрузив після того як 101 раз запитав як це зробити, але все одно не впевнений що я зробив правильно тому я цього не раджу нікому, але є тип людей які в чомусь не впевнені але все одно радять щоб кількість невпевнений зростала і таким чином їм чи легше стає , чи вони задоволення якесь отримують. Короче це невідома штука
    1 Reply Last reply
    0
  • t456363186T Offline
    t456363186T Offline
    Maksym
    wrote on last edited by
    Так, підтвердять переклади. Якщо підтверджувати будуть Immigrant Center, то вони роблять титульний аркуш, де, якщо є оригінал, пишуть щось подібне тому, що підтверджують переклад на основі оригіналу. Якщо оригіналу немає, по міняють формулювання на титульному, без вказівки на оригінал. Але все одно переклад підтверджують.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1111353772T Offline
    t1111353772T Offline
    Eugen Baidan
    wrote on last edited by
    Ну я не можу вам відповісти навіщо люди кажуть нісенітниці . Я думаю, що вони просто так зробили, бо їм хочеться щоб і інші зробили помилку щоб не так страшно було. Короче я не знаю для чого люди це роблять, для мене це під знаком питання все життя. Але ті хто так зробив напевно просто отримають дозапит на перезаповнення форми і будуть тут писати , що вони все заповнили правильно а тупий офіцер їм вислав дозапит. Це мені так здається . Тобто це не велика помилка , ніяких наслідків вона не несе бо вона просто тупа, тому офіцер максимум подумає в голові «чому аплікант такий тупий?» і просто відправить дозапит 😂 Жартую. Я сам фотку не міг зрозуміти як вислати 2 неділі , так що ми всі тупорилі , або більшість із нас 😩 😂
    1 Reply Last reply
    0
  • t520347412T Offline
    t520347412T Offline
    Kristina Kozlovskaya
    wrote on last edited by
    Ось це питання мене дуже турбувало. І спочатку я зробила тільки конкретно адреси проживання, а потім багато людей казала що якщо ти навіть поїхав в Єгипет на 7 днів, то це адреса твого проживання. Я вказувала і там і там
    1 Reply Last reply
    0
  • t520347412T Offline
    t520347412T Offline
    Kristina Kozlovskaya
    wrote on last edited by
    Я вказувала буквально всі країни які коли небуть просто навіть пересикала. Один день транзитів в мене було дуже багато, то я все вказувала в адресах та тріпах 🤦‍♀️😂
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Val
    wrote on last edited by
    У вас повинен бути диплом/сертифікат про закінчення повної шкільної освіти, треба його. Повинні були видати в коледжі
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Виктория
    wrote on last edited by
    Дякую!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Val
    wrote on last edited by
    Тоді не треба.
    1 Reply Last reply
    0
  • t889714002T Offline
    t889714002T Offline
    Olexiy Balabotkin
    wrote on last edited by
    За коледж є диплом молодшого спеціаліста Просто додати його замість школи?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Виктория
    wrote on last edited by
    Тоді і пояснення не треба?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Виктория
    wrote on last edited by
    Дякую!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Val
    wrote on last edited by
    Тоді 9 класів не треба, вказуєте тільки коледж, і в ньому с 1-11 класи, і додаєте документи з нього.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Ніде не потрібна інформація про 9 класів
    1 Reply Last reply
    0
  • t472655644T Offline
    t472655644T Offline
    Liudmyla
    wrote on last edited by
    Я написала їм на веб форму і прикріпили лист (де писало що вони мали б розглянути заявку до 30 серпня) і через декілька днів прийшло підтвердження.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Виктория
    wrote on last edited by
    Вибачте, я зараз передивилась, виявляється ні атестату ні додатку саме шкільного нема,школа до 9 класу, але додаток і диплом про повну загальну середню освіту є від коледжу. Як тоді вкузувати про 9 класів школи?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Valeriia Kril
    wrote on last edited by
    Ох як важко дочекатись тих пермітів🙈
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Val
    wrote on last edited by
    На номінацію прикріпити замість додатку до шкільного сертифікату (transcript), бо без нього не пропустить далі
    1 Reply Last reply
    0
  • t6534068776T Offline
    t6534068776T Offline
    Libertos Agendo
    wrote on last edited by
    Наскільки я розумію, ця людина через 6 місяців може податись заново, якщо бан не поставили, але про бан інформації в повідомленні немає
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags