Імміграція до Манітоби
-
А що взагалі повинно бути в CV? Чи є в когось приклади як його писати і складати?
-
1. Особиста інформація Повне ім'я Контактні дані: телефон, email, адреса (якщо потрібна) Мета/Ціль: коротке резюме того, що ви прагнете досягти (не завжди обов’язково, але може бути корисним) 2. Досвід роботи Назва компанії, де ви працювали Посада Місяць і рік початку та закінчення роботи Основні обов’язки та досягнення: опишіть коротко, що ви робили та яких результатів досягли. Використовуйте дієслова дії (наприклад, "керував", "покращив", "впровадив"). 3. Освіта Назва навчального закладу Спеціальність Роки навчання Досягнення (якщо є) 4. Навички Перерахуйте професійні навички, які можуть бути корисними для роботи в Канаді, наприклад: робота з певними програмами, мовні навички (рівень англійської чи інших мов), лідерські навички тощо. 5. Кваліфікації та сертифікати Якщо у вас є сертифікати або професійні кваліфікації, це варто вказати. Наприклад, кваліфікаційні курси, сертифікати з іноземних мов, спеціалізовані професійні сертифікати. 6. Добровольча діяльність або стажування (опціонально) Якщо ви займалися волонтерською діяльністю або проходили стажування, це також може бути додатковим плюсом. 7. Мови Вкажіть рівень володіння мовами (наприклад: українська — рідна, англійська — Intermediate B1).
-
Місце роботи: 1. Додати адресу номери телефонів, веб-сайт організації, де ви працювали 2. За можливості додати контакти бувшого менеджера або бувших колег для референсів. 3. Обов'язки тощо (вам про це написали) Освіта. Якщо це магістр, то ОБОВ'ЯЗКОВО додати назву Master thesis та прізвище та ім'я наукового керівника. Обов'язково вказати спеціалізацію.
-
Зрозуміло, значить зробити 2 файли один для мене інший для дружини?
-
Кожному окремий файл? Якщо дочці зараз 18 років, то їй теж треба? Вона в 12 класі
-
Резюме складати для головного апліканта (для мене) чи для дружини також?
-
Зрозумів, дякую. А якщо тут в Канаді визнали працівником квартала на роботі і дали сертифікат про це - це теж можна додати?
-
Вже не завернуть ,ви отримали АОР
-
Навіщо вам тоді продовження?