Імміграція до Манітоби
-
Так, чекаю зараз на подовження
-
А люди, котрим повернули заявки, а номінація була видала більше 6 місяців назад, то вони її можуть продовжити?
-
supersemalt.com/crawler
-
Дзвонити в IRCC
-
Це завжди так,люди чисто задовбують ірсс Не розумію для чого знати ці дані,процес швидше не піде )
-
Не маю гадки
-
А якщо без нього подали, можна його додати?
-
Крутить слоты прямо в Telegram стало реально ⚡️ 🔵 JetTon Games - Игровая платформа в Telegram №1 🎲 Играй без ВПН, Зеркал и регистрации! Бонус новым игрокам до 2️⃣0️⃣0️⃣ тысяч + 2️⃣0️⃣0️⃣ фриспинов!🤑 ☄️ Готов сегодня забрать свой выигрыш? Тогда заходи в @JetTonsliv
-
Фото ПДФ я виклав вище
-
Доброго дня. Підкажіть хто знає. Подались дитині на візітор-рекорд два місяці тому, сьогодні прийшов дозапит на медичний огляд. Де його роботи? І там ще куча якихось форм. Дякую
-
Можливо є список клінік у когось? Просто взяти лист від IRCC і поїхати в клініку? Там пишуть, що якщо є покриття то платити не треба, але Манітоба хелс мабуть закінчилась разом із старим пермітом.
-
Я насправді хочу знати,щоб розуміти години роботи . Але це не супер обов’язково. Мене більше хвилює ,коли отримаю відповідь на свою ситуація . Бачив що вони в середньому додані документи відкривають через 2 тижні ,після підтвердження отримання . У мене нервова ситуація ,як і у багатьох .