Імміграція до Манітоби
-
Та звісно. Ми в аплікації на піар писали правду та тільки правду😂
-
Доброго дня! Можливл в когось є досвід. А яка процедура подачі на візу в Канаді якщо особа в Канаді і ворк перміт діє ще 2.5 роки. Скільки часу займає і де після заповнення аплікейшен і її погодження подавати паспорт. І іммігрейшен в Віпезі. Дякую за відповідь.
-
Вони насолоджувались вашою інформацією, читали перечитували😂
-
Та я розумію, так все довго і не розумієш що робиться
-
Добрий день підскажіть будь ласка комусь приходив дозапит на виписку statements? Що мається на увазі відповісти на лист в останньому абзаці? Надіслати їм копію також, та попередити що відправив?
-
Доброго дня. Розповім мою історію, можливо хтось стикався і допоможе порадою. Подавався на ЕОІ в листопаді 23 року по роботі і автоматично направило на СВМ. 29 грудня була спецвибірка для українців і отримав LAA по СВО. Зробив аплікацію і чекав з січня. в аплікації вказував суму ту яка була на той момент на рахунку, менше необхідної по СВО. Тиждень тому прийшов дозапит на виписку з банку. Прикріпив і сьогодні отримав відповідь, що недостатньо грошей на рахунку і є 30 днів на відповідь. Працюю на одній роботі майже 2 роки. Що робити в такій ситуації, що їм написати?
-
Як я це бачу: на думку МНПН ви проходили по критерію українця для спеціальних іміграційних мір. Ви могли прийняти це запрошення або відмовитись. Відмовитись і чекати наступну вибірку або прийняти і виконувати вимоги СВО. Ви подались по СВО. Думаю, треба зичити гроші :)
-
Думаю варто написати пояснення, що маєте одну роботу вже 2 роки, є стабільний заробіток і можливість забезпечити себе. Просто якщо запрошення прийшло по сво, то ви мали виконувати вимоги саме цього напрямку. А зараз, здається, лише пояснення Зичити грошей навряд чи допоможе..