Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Імміграція до Манітоби

Імміграція до Манітоби

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
239.4k Posts 9.3k Posters 305.3k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Oksana Yefimchuk
    wrote on last edited by
    У нього ще рік дійсний стаді і ворк перміт. І в Канаду він заїжджав і отримував перміти по продовженому паспорту. Я просто вперше почула що для PR не підходить продовжений паспорт, тому і запитую чи в когось був такий досвід
    1 Reply Last reply
    0
  • t542070594T Offline
    t542070594T Offline
    Ekaterina Ryzhkova
    wrote on last edited by
    Тоді Вам пан Дмитро вище відповів, який є варіант
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Iryna
    wrote on last edited by
    А що для цього потрібно щоб стати на облік? Мій син 19 років теж с продовженним паспортом. Я панікую.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ivan Niko
    wrote on last edited by
    Доброго вечора, підкажіть будь ласка, які форми на федеральному етапі потрібно підписувати від руки?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Iryna
    wrote on last edited by
    Не можу знайти відповіді, Скажіть будь ласка. Мій син 19 років, прибули в Канаду йому було 17. Продовжували паспорт в Канаді. Подались на новий ворк перміт 1 жовтня, пройшли біометрію. Прийшла відповідь ворк перміт підтвердили, чекаємо. Також чекаємо номінацію. Я так розумію, що нам потрібно новий паспорт на федеральному рівні?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Якщо можете - зробіть краще. Буде тоді без затримок
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Підходить продовжений паспорт. Знайомі отримали ПР з продовженими паспортами. Правда, писали пояснення на дозапити.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Iryna
    wrote on last edited by
    Дякую. Тоді потрібно буде подавати заявку на новий ворк перміт з новим паспортом? Ми ще цей не отримали. Як же це тяжко мігрувати коли не готовий.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    An
    wrote on last edited by
    Друзі підкажіть будь-ласка Можливо хтось мав схожу ситуацію При заповненні заявки на ЕОІ є питання " чи хтось із сім'ї вже подавав заявку на ЕОІ"? Якщо моя заявка висить вже від березня і не має прохідного балу але на ній є стаж 1 рік і професія.(зробити її пустою я не можу, тому що вона під акаунтом мого колишнього іміграційного консультанта) Як правильно відповісти на цьому запитанні "так" чи "ні" ? Дуже хвилююсь
    1 Reply Last reply
    0
  • t431082189T Offline
    t431082189T Offline
    Антон
    wrote on last edited by
    Правильно буде відповісти Так, бо це правда. А краще буде відповісти Ні, бо інакше навряд пропустить далі
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    An
    wrote on last edited by
    Дякую Пане Антон за відповідь. Якщо я натисну "ні" вони ж можуть моє ім'я знайти в базі, і ще дискваліфікують заявку мого чоловіка?...😔
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alexander
    wrote on last edited by
    EOI (Expression of Interest) — це лише заявка на вираження зацікавленості в участі в імміграційній програмі. Це ще не офіційна імміграційна заявка, а лише попередній крок, де кандидата оцінюють за балами чи іншими критеріями. Лише після отримання запрошення подати заявку (Invitation to Apply)можна подавати офіційну заяву на імміграцію. Відповідь ні , в вашому випадку.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    An
    wrote on last edited by
    Дякую за відповідь Олександр🙏 Там в питанні взагалі пише чи подавали будь-які заявки на іміграцію, я так розумію це стосується всього і ЕОІ, і LAA...
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Timush Ruslan
    wrote on last edited by
    Добрий вечір, роз'ясніть будь-ласка в work experience ( там де 1, 2,3,4 роки і т.д) можна додати ці at least 6m work experience in Manitoba. Або досвід роботи перед Канадою враховують офіцери?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5263790816T Offline
    t5263790816T Offline
    Nataliya
    wrote on last edited by
    Ви ще не подавали заявку на номінацію. Вже обговорювали це, ЕОІ це не іміграційна заявка. Подружжя може мати окремо заявки ЕОІ, але на номінацію може податися лише один.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alexander
    wrote on last edited by
    Бали нараховуються на основі років повної зайнятості. Повна зайнятість визначається як робота 30 годин або більше на тиждень для одного роботодавця. Враховуйте лише повні роки досвіду роботи; не округляйте свій досвід (наприклад, якщо ви працювали 7 місяців, вам потрібно вказати "менше ніж 1 рік"). Тобто, якщо у вас 2,5 роки досвіду, це рахується як 2 роки. Проте бувають винятки, коли короткі перерви не впливають на підрахунок, якщо ви продовжуєте працювати за тією самою професією після перерви.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    An
    wrote on last edited by
    Пише "Іміграційні заяви включають будь-які заяви які ви подали до уряду Канади або до будь-якої іншої провінційної номінальної програми. Профіль Express Entry не є іміграційною заявкою що очікує розгляду.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alexander
    wrote on last edited by
    Вказуйте "ні" та спіть спокійно.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5263790816T Offline
    t5263790816T Offline
    Nataliya
    wrote on last edited by
    Так, бо ЕОІ це не заявка на номінацію, а лише виявлення інтересу. Заявку ви зможете подати лише після LAA
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    An
    wrote on last edited by
    Дякую вам щиро Наталія, що відгукнулись 🙏 Навіть якщо пише будь-які заяви? Всеодно ставити галочку "ні"?
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags