Імміграція до Манітоби
-
Відсутнє поняття безкоштовне мед обслуговування для українців. Якщо ваш ворк перміт дійсний, то на безкоштовне мед обслуговування ви маєте право Але якщо вас не було довгий час треба зробити нову
-
У вересні консул зробив стрім у фейсбуці. Вони сказали, що приймають не залежно від проживання аби був запис. Ось буквально у четвер знайома подавала документи в Оттаві
-
Привіт! Шукаю людей для простого онлайн підробітку. Це легка робота, що займе кілька годин на тиждень. Золотих гор не обіцяю, але стабільний заробіток – це факт! Пишіть у лс! Але вам повинно бути більше 18 років!
-
Друзі, за останній місяць деякі учасників чату отримали PFL від MPNP через те, що не вчасно повідомили про зміну роботи або MPNP не могло зв'язатися із роботовцями для верифікації інформації. Обов'язково вчасно інформуйте про зміну роботи, надавайте повну інформацію про нову роботу, нові контакти тощо. У джоб оферті чи employment verification letter обов'язково має бути вказано години роботи, чи це фултайм робота, ваша посада та заробітна плата. Кажуть, що є випадки, що люди "купують" довідки про роботу від місцевих роботодавців, тому дуже багато запитів від MPNP стосуються саме надання всіх пейстабів за весь період роботи (був випадок надати пейстаби за 18 місяців) та ОБОВ'ЯЗКОВО підтвердити отримання заробітної плати або через чек або direct deposit на банківський рахунок.
-
Коли отримується PFL та як нього реагувати?
-
Так, в мене теж був такий запит на зарплатний дірект депозіт на банківський рахунок за період 3 місяців. І це після спілкування з роботодавцем — власником відомої компанії. ПС. Добре, що цей витяг робиться в банку дуже швидко)
-
Тобто є ще запити щось пояснити перед тим як надсилають PFL?
-
Заходьте що вівторка о 16.50 за Манітобським часом. По Отаві і Торонто це 17.50. О 18.00 починають кидати слоти. Були слоти і на Отаву і на Торонто у вівторок, але на Отаву було значно більше. При можливості заходьте з кількох девайсів, а краще з компʼютера і кабельний інтернет. Мій син сам не міг зловити слот, а коли сіла я, чоловік і він, то зробили це з першого разу і за кілька хвилин. Головне зайти в акааути завчасно і швиденько бронювати дату та час, бо часу на роздуми немає.
-
А скажіть будь ласка дозапит на пейстаби запрошують вже на федеральному рівні чи на номінаційному? Бо я працюю 40 годин в тиждень, але от з травня по липень у нас може бути не сезон і немає фул тайму. Цього літа мені як виключення надавали 30 годин робочих, але як буде на наступний рік, то без поняття 😢. Я взагалі ще в пулі і дай Бог би після нового року подалась на номінаційний процес, так як там буду мати вже більше балів через досвід канадський. Дякую