Імміграція до Манітоби
-
На телефоні слотів майже не бачили. Слоти були на айпадах і компʼютері. Це дуже дивно, але факт.
-
В мене запросили на федеральному
-
Як мінімум 10 місяців у мене є 40 годин, а от два місяці може бути 20. Цього року мені дали 30, а на наступний хоч міняй роботу, але треба бодай бути на номінаційному процесі 😢
-
Тобто якщо на протязі року є період коли зменшують робочі години, то я повинна подати цю інформацію завчасно? Бо на скільки знаю ця ситуація на фабриці постійна і сумніваюсь що наступного року мені знову дадуть 30 годин якщо не буде замовлень.
-
Дякую, це радує. Умови що раз то важче виконати.
-
Вітаємо, Anastasiia Shepitko! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
при заповненнi Current country of residence писати старi даннi с work permit чи новi?
-
Вітаю! Я подалася на зняття обмежень з work permit(який діє ще 3 роки), будучи за кордоном. Після подання заявки прийшов лист, що мій теперішній перміт буде діяти до листопада 2024 і виїжджати з країни до отримання нового не можна. Але я була вже поза межами Канади. Я дзвонила декілька разів у IRCC і питала чи не скасують попередній перміт, там давали абсолютно різну інформацію. Хто стикався з такою ситуацією? Чи дійсно я втратила work permit, виданий мені в аеропорту? Чи дадуть новий за таких умов? Дуже дякую!