Українська Манітоба
-
Мастило без підігріву густішає, при старті насос гірше його прокачує може виникнути масляне голодання, проверне вкладиші. Колінчастий вал обертається із більшим зусиллям через густе мастило, якщо батарея підсіла, стартер може взагалі не прикрутити двигуна. Одним словом, як написали вище іде шалений знос двигуна.
-
Повернуть дуже небагато, якщо що. У фейсбук групі Українці Манітоби дуже рідко пише один пілот, який живе у районі десь Томпсона чи Гілама. Здається його звати Віктор чи Віталій. Дізнайтесь, скільки коштує отримати ліцензію комерційного пілота у малій авіації, наприклад. Наприклад, літати з Вінніпегу по малих містах, резерваціях, північ Манітоби, Саскачевану тощо.
-
Вітаємо, Iryna! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Ні то само собою що з підігрівом масла воно краще. Але я меньше 15 хвилин не підхожу до машини і то ще не комфортно їхати в холодній машині. А в мене маленький хетчбек... а якщо це мінівен або щось велике.... то там 15 хвилин замало все рівно холодно буде.
-
Бензинові двигуни з хорошим акумулятором і свіжи фул свнтетік 0w20 будуть і в мінус 35 запускатися без блок хітера, але як тут казали ізнос двигуна швидший, один тиждень не страшно
-
Ви так говорите ,якби в році було 60 днів з -30. Але я не пишу ,що це погано чи добре, краще звичайно якщо є ,але коли я купляв машину хітера не було , купляв весною ,тай не ставив Я ж пишу про то що в мене заводиться ,масло вже треба міняти треба ,бо вже 7000 (хоча в Україні міняли таке масло через 12000).
-
Тоді лити 0в30)