Українська Манітоба
-
Що таке "ставити собі вакцину"? Куди її ставлять? Ви можете вказати чітко, що ви питаєте? Ви маєте на увазі, чи треба вакцинуватися від грипу чи ковіду? Добровільно.
-
Я типу спитала- чи треба тут ставити собі вакцину?) а ви почали шуткувати🫠🥲
-
Поняття не маю, про що ви. Ви запитали, що треба "ставити вакцину", от я і питаю, куди її треба ставити?
-
А чому не "вколоти вакцину" чи не просто "вакцинуватися"? На фіга її "ставити"? На що ставити?
-
Яку школу в Києві закінчила - так і пишу) сорі взагалі деякі укр слова взагалі не знаю🤣 питання не до мене
-
приїхати "по скорой" або "ставити вакцину" то звичайний рос сленг
-
Перший раз чую таку кальку. Словосполучення, яке має жодного сенсу.
-
ну чого ти, звичайний русизм
-
Ну ясно😉
-
Прийшлось йти в гугл і шукати, в кого ті вакцини "стоять" і хто їх "ставить". Результат очікуваний.
-
@mmaarrlleemm, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch Network
-
Дуже цікавий магазин, кожен раз як заходжу відчуваю що я знову у Манілі;-)) і морепродуктів там багато, вибір хороший і чистять для вас безкоштовно.
-
Видно не вислався 🤷🏻♀️ мусила дзвонити сьогодні їм на лінію оце 2 години, щоб відправили новий
-
Код висилається автоматично. Просто заповніть дані на сайті
-
Найгірше те, що я не можу зайти в кабінет CRA. Вони ніяк не можуть вислати мені код вже 2й місяць
-
💀💀💀ок) гарного дня✊🏼
-
Словник української Калька — вид мовного запозичення, утворення нового фразеологізму, слова або нового значення слова через буквальний переклад відповідного іншомовного елемента
-
Саме так й є: Т4 ви отримаєте до 29 лютого. Варто розуміти, що правило: "Ніколи не відкладай на завтра те, що можна відкласти на ПІСЛЯ завтра" В Канаді ніхто не відміняв. То не варто хвилюватися. Отримаєте. Worth case scenario: коія Т4 будн завантажена до вашого персонального кабінету CRA
-
Справжній патріот ✊🏼👏🏼💪🏼
-
Але це пішло від московитів. Хз, може, вони на болотах ставлять вакцини
22 Jan 2023, 08:02
112090/236253
about 2 hours ago