Українська Манітоба
-
Готель Best Western. Підкажіть будь ласка хто має почті або номер телефона. Приїджатєму 1 лютого потрібно десь поселитися
-
Класична українська - це всього декілька центральних областей…і то вже по краєчкам різні діалекти зʼявляються))
-
-
Я про розум нічого і не хотіла сказати) я мала на увазі, що навіть одна мова різниться в діалектах і якщо ти живеш в одному мовному середовищі, а потрапляєш в інше середовище тієї самої мови, але іншого діалекту - це сприймається як іноземна і це не миттєво відбувається
-
Нє…на Полтавщині є свої класні штуки, типу «л»😅 Класична українська - це Кіровоградщина … звідтіля ж пішли перші твори класичною українською…хоча…перший твір класичною українською якраз полтавчанин написав❤️
-
Мені здається, наразі класична українська в чистому вигляді існує тільки в спільноті ведучих ТСН. Прийнято вважати, що класична українська якраз на Полтавщині, але 90% людей в Полтаві говорять жорстким суржиком, який важко підпадає в принципі під українську, не те що класичну)
-
Доброго дня шановна громадо. чи е тут юристи? Маю проблему, а саме. Продав свою машину одному х… гарній людині з чорною шкірою. Маю білл оф сейл))) Залишив йому своі номери для того щоб він доїхав до себе до дому. І він зник. Не привіз номери та не відповідав на дзвінки . Зараз маю повідомленя від колекторів , що на ній висить 1700 долларів штрафу і я повинен іх заплатити. Штрафи всі з датою за півтора місяці після продажу( він так і не переєстрував авто ) іздили до Манітоба юстиціі- вони дали термін за 2 місяці на телефонну розмову з суддею. ( типу , що він повиннен забрати штрафи від колекторів ,але не анулювати іх) Що в такому випадку робити далі ?і чому штрафи прийшли до мене- коли договір продажу зареестрований в MPI наступного дня)? Чи е якісь варіанти?
-
Я вже багато років працюю з командами, де переважно іммігранти з Англії та Північної Ірландії. При чому такі, хто приїхав вже до Канади у 20-45 років, тобто мова не асимілювалася. Перший місяць було досить незвично для вуха, а потім вже ок. Ну і ще BritBox - канал з британськими фільмами - це our love
-
Це як анекдот життєвий, типу, коли приїздиш до областей Західної України зі східних областей…і коли питаються, чи можеш говорити українською, то можна запитати те ж саме 😅
-
Скажіть колекторам хай забирають машину, вона вам не потрібна 😂😂😂
-
Мова ж не має кордонів…і вона жива ❤️ Змінюється досить швидко…тим паче у сучасному світі