Українська Манітоба
-
В мене освіта геолог нафти і газу магістр ,інженер в Україні .Що на одне треба вчитись ,що на інше.Англійська вище середнього.Працюю за 23$ ,нічого поганого-мені хватає ,але казати що щось там освіта допоможе це нереально ,треба вчитись знову ,якісь предмети зарахують якісь ні ,вчитися без ПР х4 до суми ,маєте 27000$ на рік(два роки в середньому прийдеться вчитись) ,круто ,я не маю. Так що освіта тут нічого ,до поки щось досягнете ,то в кращому випадку 5 років .Зрозуміло не все буває зразу ,але люди просто дивіться реально на речі .
-
Рік часу це в ваших мріях😂😂😂 ,щоб збільшити рівень на "один рівень" потрібно мінімум пів року часу дуже сильного навчання. Ми зараз не говоримо про війну .Всюди війну вже приплітаєте ,як депутати ,щось не то -війна. В мене теж знайомі і брати на війні ,і доначу кожен місяць. Суть не в цьому. Ви двоє не надали жодного аргументу ,як будуть українці конкурувати з філіпінцями ) Якщо ви думаєте що вас спасуть "безкоштовні курси" і вуаля ви вивчили мову . Це буде нонсенс ,якого всім бажаю )
-
Мова прийде за рік часу, працьовитість і наполегливість українців лише збільшується. Кожен українець знає, чому він приїхав в що в наші Україні зараз, і як дійсно важко там, як громадянам, так і особливо військовим...всі українці, яких знаю були задіяні в війні, прямо чи опосередковано.
-
Та зрозуміють, Но можно закрутити речення і з тим що десь не так слово поставив змінеться контекст. Хоча можно коротеньким фразами, Но потім стає не цікаво, і починаешь видавати. Хоча потім стоїш і думаешь, так там не так сказа і там. Ну, ок, наче пройшов номер)))
-
Я зараз вчусь на рівні B1-2, і все одно комплексую за вимову, за те що можу десь щось з часом заплутати і мене не правильно зрозуміють)))
-
Про рівень англійської. Ось 2 дні в Вінніпезі. Напевно рівень А2. Без проблем спілкуюсь зі всіма, всім все можу пояснити і розказати, навіть в літаку стюардеси брали за перекладача з українцями. Вже після розмови розумієш, що міг би сказати правильні граматично речення і потрібні слова...але всі розуміють навіть так, з помилками і поганою вимовою...Тобто, в більшості випадків вистачає елементарних знань і щоб ньюкамерси не хвилювались за свій низький англійський, вас зрозуміють! А далі потрібно вдосконалення, бо навіть на некваліфікованих роботах індуси добре знають англійську.