Українська Манітоба
-
100%. В Альберті та Онтаріо вбивств не буває. Я вважаю, що треба переїздити якнайшвидше.
-
Може хтось ходить на йогу? Чи класи хтось веде? Може навіть шавассана є ☺️ спина і розум потребують
-
Та де ж "вбили", тільки легко поранили: During the standoff, three police officers were shot. Their injuries were non-life threatening. Two men, who are in their 40s, were eventually taken into custody.
-
Мене оце винесло, це ж тупо біля церкви нашої, трьох поліцейських вбили winnipeg.ctvnews.ca/armed-and-barricaded-incident-results-in-three-winnipeg-officers-being-shot-1.6764003
-
Не в ту ми провінцію поїхали 🫣
-
@zae_bounty, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch Network
-
пішов я в гугл правити переклад
-
Ох, прошу пардону, треба було на картинку подивитись перше ніж хвататись за спис «зараз я посарказмую з приводу поганої манітоби» 😂😂 Оце я лох 😂 Вибачте )
-
Аа, тоді ладна
-
В Ізраїль треба їхати. Там хочь за ідейними мотивами вбивають, а не просто так
-
Ну, теж логічно. Карочє, там написано шо в офіцерів стріляли, вони отримали поранення, але такі шо не загрожують життю
-
Тепер я знаю, звідки між українцями пішли страшні розповіді про Вінніпег: читають місцеві новини з google translate 🙂
-
Я взагалі-то про гарний номерний знак 👍
-
Reverso
-
Ну а де мені перекладати коли мені шось не зрозуміло в статті :(
-
Не користуйся їм, будь ласка ))
-
Реально
-
😂Google translate
-
Це прикол чи реально так гугл перекладає?
-
😂😂😂
22 Jan 2023, 08:02
119693/229569
26 minutes ago