Українська Манітоба
-
Мені здається, в деяких місцях торт, який зробили, виглядає навіть трошки краще, ніж той, який очікували (ну якщо не дивитись на крила, звичайно). І наскільки я знаю, виправте мене, якщо ні, торт правда має постояти певний час в холодильнику перед тим, як піти до клієнта. Але і людей розчарованих я теж розумію, в принципі. З іншого боку - камон, це всього лише торт, а не неякісний дефібрилятор в реанімації, через якийсь хтось помер
-
Провінція ніколи не видавала PR.
-
Я на замовлення ні разу в житті не робила, але звісно будь який торт має відстоятися в холодильнику. Справа в тому що крила ті були мабуть занадто тяжкі через матеріал з якого зроблені і вийшло що зіпсували всю картину, а в іншому торт окей якщо був смачний
-
Так, є таке. Звичайно я розумію і тих хто замовляв бо у мене теж колись було схоже і через те, що працівники кафе поставили торт(моєму папі на дн) в ледь працюючий холодильник на ніч перед подією то він просів так як мав два яруси. Я дійсно прям плакала коли його побачила, але коли розібралась в ситуації то зрозуміла що то не кондитера вина… плюс батько був дуже задоволений від торту з рибалкою бо він заядлий рибак. Тут більше питання що хотіла саме від кондитера замовник, бо якщо компенсації повної то ну це як на мене неможливо
-
До речі по тортам: я ще навесні тут питала чи може хтось бачив щось схоже до польських крем-сирів які у нас часто використовують для крему на торт, але тільки всі за філадельфію кажуть. В мене абсолютно з нею не виходить «дружити» і крем не вирівнюється так гладенько😔 хоча і смачно все, але якщо порівнювати мій торт тут і вдома то оце можна сказать що я тут сама собі шахрайством займаюсь😁
-
Я не про, але вродь тірамісу то палички такі повітряні продаються для того щоб десерт зготувати з маскапоне і зверху ще присипають какао. Але в бісквіт на крем думаю теж маскапоне піде, я його вдома не брала бо коштувало як крило літака, але думаю що тут мабуть теж буде значно дорожче тої ж Філадельфії… Але до речі хоч гляну😌
-
Продовжуючи тему про торти, просто так, для інформації - дуже смачні в La Grotta. Там і цілі і порційними шматочками продаються. Я загалом не любитель тортів, але там реально багато що сподобалося - той же тірамісу, захер, чізкейки, шму ( schmoo - це, до речі, як виявилось, один з традиційних манітобських тортів. Рецепт привезений колись іммігрантами з Ізраілю). Ще класні профітролі і тарти. До чого пишу це - якщо немає запиту на щось специфічне та оригінальне в плані дизайну, то я рекомендую спробувати там. Відверто, мені було смачніше, ніж кілька тих тортів , які я замовляла в наших дівчат.