Українська Манітоба
-
youtu.be/MbEvsYcQoi0?feature=shared
-
Доброго вечора! Підкажіть чи в Канаді є якісь пільги для українських військовослужбовців? Зокрема в Манітобі
-
Годинник буде переводитися в ці вихідні.
-
Ось на днях писав у чаті місцевий канадець, працює в айті. Побачив на лінкедін ідеально під нього наче зроблену вакансію, $180 тис. на рік плюс бенефіти, але треба обслуговувати Квебек і обов'язково розмовляти французькою. Ось вам чому 🙂 Ну і переважна більшість вакансій роботи на уряд вимагають володіння обома державними мовами.
-
Французька насправді легка. Це здається що вона складна. Плюс через те шо Франція у свій час мала великий вплив на кхм, росію, то багато слів запозичені у них. Я дуже сміявся коли дізнався, шо диван - це лє діван французькою 😂 Так там багато приколів, особливо в плані неправильних глаголів, і деякі слова змінюються дуже сильно + ч і ж роди, але це все вкладається в одну велику логіку: все робиться щоб було легше прочитати/сказати. Я дуже довго намагався зрозуміти чого не можу прочитати як викладач, а потім була тема про таку штуку як леязон(поєднання) і стало прям дуже легко. Хоч і цей леязон тільки про артикль і слово, але реально всі слова в реченні наче поєднані в одну фразу і ти маєш його сказати на одному видиху. Так шо моя порада, сходіть в веларк, на французьку завжди є місця і не треба чекати 100500 років)
-
Вітаємо, Kirill Popov! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)