Українська Манітоба
-
Dmytro Доброго дня чи могли б Ви підказати,чому не можливо сворити кабінет в CRA після першого подання декларації,видає помилку,дзвонила на гарячу лінію,то сказали,що можна сворювати тільки коли розглянуть заявку і повернуть tax.Але Ви казали,що можна створювати одразу після подання.Я подала 27лютого і повернення досі нема.
-
коротше, хто перший збагатіє та відкриє заправку а-ля WOG чи ОККО?)
-
та то чоловік звернув у вагу, коли тільки прилетіли...у Торонто було...навіть він здивувався, хоча не перший раз у країнах Америки... Дякую за роз'яснення про незаконність
-
ну коли їх вказують прямо у чеку — то прям ...цікаво було споглядати першого разу)
-
в Україні теж деякі магазини мають довгий період повернення, деякі - коротші) тут немає сенсу сильно порівнювати, я б сказала, що у цьому питанні сервіс в обох країнах приблизно однаковий але такого я б не сказала про кафе і ресторани :D чекати 15 хвилин, щоб хтось прийняв замовлення в Україні - велика рідкість, тут більше звична реальність, незалежно від рівня закладу) і ще культура чайових тут просто бісить, якщо чесно :D в Україні чайові на ваш розсуд, якщо сервіс дійсно хороший, а тут всюди хочуть чайових ще до того, як надали сервіс) але я не жаліюсь, мені із цим всім ок, просто інша культура. хотілось вставить свої п'ять копійок у дискусію)