Українська Манітоба
-
Exactly, but it is worth mentioning that vacation is not paid 😁
-
Вас же не звільняють на час відпустки, їдьте на моря показувати свої нові Skechers! 😄
-
Ого, як цікаво. Тобто за законом не можна менше 2 тижнів бути у відпустці? У мене відпускні включені одразу в зарплату, я бачу це в пейстабах. Відпустку мені дадуть без проблем, але вона буде неоплачувана, тому що мені за неї як би вже заплатили. Я не беру відпустку вже рік і 2 місяці, тому що я чекаю на номінацію і якщо візьму, це буде 2 тижні неоплачуваної перерви, я не хочу так ризикувати. У мого роботодавця можуть бути проблеми через мою невибрану відпустку, як ви вважаєте?
-
"Хочеш - бери, не хочеш - не бери" - мені здається, рабство не так виглядає)) дякую за інфу
-
Йому нічого не буде. В нас теж так. Хочеш - бери, не хочеш - не бери. Нічого примусового. Раби працюють і мовчать.
-
Нє, не можуть «згорати», вони тоді повинні їх виплатити якось там. Тому у нас кожен рік в квітні починається «а шо це ви не використувпли відпустки?!? Айайай, а ну давайте бігом. Ладно, залишок перенесемо на наступний рік. Але в наступному стопудово використайте всі дні!!! Пліз»
-
Сподіваюсь, що у Вас така робота, що там гарно відносяться до працівників. А в нас просто рабство, і всі до цього, нажаль, звикли.
-
У мене правда чудовий бос, єдине, про що я задалась питанням в цьому треді, чи не не наробила я їй проблем своїм безвідпускним періодом в більше року. Я сподіваюсь, що ви там ненадовго і знайдете щось краще, де вам буде комфортно 🙌
-
Щось навколо вас зібрано якийсь порад челяді, вибачте . З мого власного досвіду , канадійці в хер не тарахтять, на вихідних ніколи не візьмут трубку з роботи якщо дзвонять. Ніхто не залишиться на овертайм , чи ще якась токсична хренота. Пріоритет- життя , а потім вже робота .
-
У мене відпустка оплачується з першого чека. Все ок, я зараз подзвонила, запитала, мені сказали, що 2 тижні можу брати, але я почекаю номінацію все-таки, а от на федеральному вже нереально на один тиждень відірвусь)
-
Я майже впевнена, що це на кожній кухні таке. Просто не дуже пощастило з професією, як виявилось