Українська Манітоба
-
та мені в україні краща кава була то лате з кулінічей з якимось ягідним сиропом або там же і імбірним пряником взимку, я той ще поцінувач, мені головне щоб солоденько і не нудило потім))
-
до речі, не будь-яку каву навіть концептуальну можна пити з насолодою. в Києві є Каффа, театр кави, для гурманів місце, я дуже любила його за атмосферу і концепцію, але згусток кави цієї гіркої за 90 гривень - це непорозуміння, чисто потерпіти заради відчуття себе снобом з високим смаком)
-
Так , там є гарні чаї , і я б сказав не дорого . Але мене цікавить один тип чаю , саме який я прописав вище , з ним біль
-
але мені досі щось щастить, навіть на автобусі треш був тіки один раз, та такий, mild як то кажуть, а потім ту компашку вигнали з автобусу лол дівчинка з роботи дуже здивувалася, що для мене воно вперше, бо вона щонайменше два рази на місяць усіляке бачить але я тепер просто чекаю іншого автобуса щоб додому їхати, там тихо зазвичай
-
Там є дуже гарне італійське печиво, cannoli і тд. Тортів здається немає, але точно не скажу, бо я не по солодкому, то мене не цікавить. Точно там є дуже хороша піцца, вони самі роблять і пічка відкрита де печуть. Можна там їсти, можна на виніс
-
Підкажіть якісь хороший калькулятор для підрахунку мортеджу , як на будинок , так і на квартири цікавить . Щоб можна було вказувати додаткові fee , а ще краще щоб рахувало само )
-
А хтось казав, що нема нормальних компаній, а ті шо є - деруть втридорога?
-
Та ловар ван лав , але його нема зі смаком улуна. Не люблю я той хімозний молочний смак у будь якому випадку
-
Бери український Lovare зі смаком молочного улуну во фрешко чи добромаркеті і ото не видумуй :D А якщо щє тетрапак вина буде то взагалі вже після нього не відрізниш.
-
Во фрешко нема , але там як я розумію кожного разу різні . Може мені не щастило . У будь якому випадку , хімозу не хочу
-
Як знайдеш пиши, я теж його шукаю
-
Чи можна переслати в Україну навушники ? Чи є якісь нюанси? Якщо це не для перепродажу , а просто хочу покласти в посилку на подарунок.
-
Дякую А чи не підкажете , ким краще пересилати ? Треба до Києва. Міст ?
-
Можна.
-
Там можна Міст
-
Як продовжити робочу візу всередині Канади? Чи можливо це зробити? віза закінчуется у Березні 25. А хочу наступного року з'їздити у відпустку.... але без візи не зможу поїхати, точніше повернутися.
-
Можете. Зробіть через інструкцію Дмитра Малика на ютуб. Канал Українська Канада
-
@ban_pubg12, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch Network
-
www.bing.com/search?q=%D0%9A%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D0%BB+%D0%A3%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%97%D0%BD%D1%81%D1%8C%D0%BA%D0%B0+%D0%9A%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D0%B4%D0%B0&cvid=fda0c0ead6604df7bbc4eb478d8030aa&aqs=edge..69i57.817j0j1&FORM=ANAB01&PC=U531
-
А є посилання
22 Jan 2023, 08:02
139123/230071
2 minutes ago