Українська Манітоба
-
Я б не був таким впевненим
-
Але месенджер - це втручання в приватність. Тут таке не дозволять на рівні урядів чи установ
-
Nata Vladyka, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch Network
-
Маю аналогічну думку до надпису. Був приємно вражений побачивши його в 2021
-
Ви спостережливий;-)
-
А, ясно. Сподіваюсь, такого не буде в Канаді. Мені зручніше емейл написати, ніж слідкувати за месенджером
-
Шось не хочеться знаєш ><
-
Як хтось оновить дані в ТЦК, дайте знати як це працює :)
-
Ні-ні-ні, навпаки. Це правило диктує клієнт. Якщо у компанії немає месенджера, ніхто запити на мейли не писатиме ніколи, просто напишуть іншим
-
Тобто приватність клієнта не поважають, раз нав'язують йому месенджер?
-
Так, повідомлення в месенджер змушує відповідати негайно, тому туди й пишуть 😁 За два останні роки роботи перед війною я можу згадати 2-3 випадки користування мейлом в робочих цілях, але це сталося тому, що у нас файли в телеграм не влізали і ми їх переслали поштою, продовживши обговорення в робочому чаті. В Україні просто інша культура ділового спілкування. Неможливо собі уявити, щоб зацікавлена в клієнтах компанія відповідала завтра-післязавтра і залишалася конкурентоспроможною. Це просто інше середовище з іншими правилами. Воно не краще чи гірше, воно просто інше.
-
Так я можу відписатись або просто видалили, не читаючи. А месенджер нав'язливий. Я, наприклад, майже не відповідаю в приват у телеграмі, бо пишуть невідомі люди під дивними юзернеймами або взагалі deleted account. Причому десятки на день. Просто поставив на mute і все.
-
Якось не можу позбутися думки, що вони зараз оновлять всі дані, включаючи електронні адреси, і наступна зміна закону про мобілізацію буде про вручення повісток мейлом... А якщо співавтором буде хтось з авторів текстів кварталу, то ще додадуть, що витрати на повернення будуть компенсувати по закінченню війни за рахунок отриманих виплат від мордору... 😏
-
А тобі що, в той самий емейл не спамлять амазон, убер, костко, залізниця, петсмарт, віннвпег фрі пресс, вінніпезький симфонічний оркестр і прочі інші компанії?
-
В Канаді клієнт - в центрі бізнесу. Просто дуже важливо мати різні полісі щодо приватності.
-
В Канаді такого не буде ніколи) тут влада у бізнеса, а не у клієнтів. У нас трохи інакше це. У мене в проекті, наприклад, менеджер знає, що комунікація з клієнтом - те, за що він (вона)) відповідає в першу чергу. Немає гріха страшніше, ніж не відповісти клієнту або відповісти не одразу, як бачиш. Гайд по комунікації займає 17 сторінок, абсолютно на все є скрипти і стандарти, ніякої самодіяльності (у мене на нього пішло два тижні). Плюс я читаю щовечора абсолютно всі переписки з клієнтами по всіх месенджерах і всіх мейлах, тому що комунікація, її швидкість і якість - це фактор конкурентоспроможності. Плюс з менеджером є щотижневі рев'ю, і на них ми говоримо в основному тільки про комунікацію та як її ще можна підкрутити та полегшити. Такі правила, коли працюєш в конкурентному ринку, тому що інакше назавтра компанії не буде. В Канаді це неможливо уявити навіть)
-
А мені завжди відповідаєш :3
-
Як добре, що того тут немає, бо це протизаконно. Школа не може давати інформації про батьків чи дітей іншим, не може показувати персональні дані без згоди тощо. Інформаційний емейл приходить від школи, може, раз на тиждень і все.
-
В Україні вайбер і телеграм просто must have, там школа, садок, гуртки, батьківські групи, робота ітд )))
-
У мене складається поки що враження, що всі дуже спокійні відносно цього і якщо ти підеш від них - ну ок, знайдемо іншого, тут багато людей з грошима, ніхто не стресує від цього. Хоча можливо, культура спілкування тут така, що ти просто не розумієш, що ти як клієнт їм важливий - все ввічливо, але дуже рівно і дещо байдуже. Але я маю на увазі чисто побутові штуки, інтернет, beauty, пропертіс тощо, може, в b2b воно інакше, але у мене тут немає такого досвіду
22 Jan 2023, 08:02
141995/234435
9 minutes ago