Українська Манітоба
-
Краще знайти нову роботу і перейти, тому що: 1. EI погодять тільки якщо вас скоротили (lay off) або звільнили без видимої причини. Якщо самі підете або щось наробите на termination - забудьте. 2. EI не замінить повністю ваш дохід, який ви фултайм отримували. 3. Працевлавштованим незрівнянно легше шукати роботу, коли роботодавець бачить, що ви безробітний - шанси набагато гірші.
-
Які компанії? Діліться для мотивації🌞
-
Компанія де я працюю шукає працівника. Робота в Локпорті. Потрібна машина щоб доїжджати до роботи. Що ви будете робити? - Підключати інтернет та супутні сервіси (ТВ, Телефон) Також це можливість багато подорожувати Манітобою та знайомитись з цікавими людьми. Середній робочий десь приблизно 10 годин. Потрібна розмовна англійська. За детальнішою інформацією переходьте за посиланням. Також в нас дуже багато позицій в середині компанії на які ви зможете перейти в майбутньому. Я можу відповісти на деякі запитання. Майте на увазі, що це не я наймаю. valleyfiber.ca/careers/install-repair-technician-lockport/
-
Треба, нам всім треба . Давайте разом пройдемо ретравматузування, розповідайте 😁 Але у будь якому випадку , вам скажуть що винні ви самі 😂 Конченого керівництва вистачає усюди , там те гарна команда , нема токсичних трейтов- туди звичайно набора не буваю . Як то кажуть, свято місто пустим не буває.
-
якщо дружина має wp, то чоловік теж може отримати на цій підставі wp, по типу возз'єднання сім'ї, чи він незалежний від дружини?🤔
-
You may be within your rights to record a workplace conversation with your boss without them knowing you are making the recording, carefully consider how you intend to use that recording and whether, in making use of the recording, you are venturing into an area where your boss may have an action against you (and potentially a claim for damages) for intrusion upon seclusion.
-
Оце я заглянув на тему болючу бо думав навіть звільнитися але терплю Думав тільки я один такий везунчик на босів тут
-
Я довго шукав роботу Ринок такий що побоююсь Але так, Ви праві
-
Чому я працюю і терплю токсичного керівника, на якого не можу закрити очі і просто працювати. По-перше, це імміграційний процес. На мені велика відповідальність за дітей та свою сімʼю. Було правило - працюєш, подаєшся, працюєш далі, чекаєш ПР. Як на мене, це настільки все стресово, виснажливо,ця адаптація, документи, і мова, звичайно. На моїй роботі все починалось дуже красиво. А потім, виявилось, що шеф не любить жінок і відноситься до них мʼяко кажучи зверхньо. Свого су-шефа жінку він благополучно вижив. Нікого з жінок не підвищує. Я свого часу зробила безліч десертів, декілька раз створила нове сезоне меню. І коли обіцянки підвищення не виконались, я почала звертатись до вищого керівництва. Вони мене гарно послухали, подивились на папочку з рецептами. А потім видно поговорили з шефом. Що він говорив і як пояснював незрозуміло. Але більше мені ніхто не дав можливості щось створювати. Тепер він щось придумує, просто жахливе, дає мені, щоб якось то привела до їстівного виду і тіпа він це створив. Усі мої ідеї він привласнив собі. А те, що створюю я , ніколи не ціниться, на відміну від інших людей. Навіть дяку ніхто не скаже. А коли йому заходить (місячні в людини), то починає придумувати якусь дурню, то треба віддавати іншим людям мої процеси, через пару тижнів, я все маю закінчувати сама. І ніколи не знаєш, що буде наступного дня. Я не в силах пояснити безліч деталей. Просто, до чоловіків він абсолютно інакше відноситься і щоб погане вони не робили, до них буде чудове відношення і повага і премії і посади.. Я єдина кондитер в цьому ресторані. Ініціативна, амбіційна. Мусила закрити рот, посміхатись, і знати, що мені ніколи не дадуть відповідного рівня відповідальності, посади та можливостей. Ну і грошей більше теж не дадуть. Наступати собі на горло важко.. Вбив все бажання працювати на кухні будь де. Куди йти я ще не вирішила. Годувати сімʼю мені потрібно. Тому так.