Українська Манітоба
-
Мотивуюче послання прям ❤️
-
Фух 😅 ну нарешті не про ухилянтів 😁 Я тут вчилась, на перевчатись щось сили волі не стало😁 мені треба ходити і вчитись а сидіти вдома самотужки вчитись не моє… Знайшла більш-меньш гарну роботу (попередні були ферма, Тімс, долар трі і сама улюблена суперстор) життя не фіга не стало спокійніше 🤪 між роботою, будинком і дітьми плюс ще волонтерська діяльність- не знаєш де бігти і шо робити 🙃 Ще одного переізда я не перенесу 😁 нема в мене думок про переїзд;) мені достатньо і подорожувати;) літом кемпінг чи кабіна, зимою теж якась кабіна і нам достатньо👍 Канада країна можливостей хочеш іди вчись далі , хочеш не іди. Це вже кожному своє 🤷🏻♀️ Про переїзд в Канаду не жалкую, хоч і було важко напочатках, дуже розумію і співчуваю нашим людям хто приїхав недавно 🤗 Все з часом прийде і мова і робота і навчання…головне іти до своєї мети і не здаватись!
-
Можна переїхати в іншу провінцію. Не знаю, чому життя може стати нудним. Щоб життя не ставало нудними: відкрийте бізнес, візьміть 2 іпотеки, волонтерьте, йдіть вчитись на іншу спеціальність, міняйте роботу, подорожуйте, знайомтесь з новими людьми тощо
-
** нотатка: Не обовʼязково вчитись/перевчатись. Я не вчилась і не перевчалась. ——- Щодо питання: ні, переїхати не тягне. Навіть по «внутрі Канади», щоб покинути вже це дно-дніщє-диру Вінніпег 😂 не тягне. Знаходжу виклики в: продовжувати будувати карьєру. А за межами роботи/карьєри вчусь (ще й досі! Лише останніми роками стало відпускати оце відчуття «бляха треба десь бігти шось робити досягати швидше-вище-сильніше аааааа» 😂 ) просто жити: квіточки вирощувати, ремонт в домі робити )
-
Доброго дня, порадьте, хто підключав інтернет від роджерс, за якою ціною і чи є якісь знижки для новоприбулих чи по CUAET? Ще казали, що контракт дають тільки на два роки, чи це правда? І треба купляти модем окремо чи можно в них одразу купляти?
-
Я тут закінчив BIT програму в RRC. Досить успішно. Навчатись мені тут сподобалось більше ніж в Україні. Переїжджати і починати знову бажання нема. При гарному рівні життя зі стабільним заробітком достатньо знайти такі хоббі які будуть додавати барв у рутину. Ну і мені достатньо того, що я можу подорожувати пару разів на рік куди завгодно і відкривати куточки світу, де я ще не був. Я так скажу, якщо людині стає нудно спокійно жити, то вирішення цієї проблеми потрібно шукати в середині себе, а не в іншому місці.
-
У мене точно немає таких ген. Я і в Канаду ніколи не планувала, я завжди себе уявляла лише у Львові, і більше ніде. І по гороскопу я знак, що дуже любить усе домашнє, закутатись у коцик, і щоб мене ніхто не рухав. З Канади я ніколи не планувала їхати, коли життя влаштоване то важко усе починати знову. Мені навіть з одного будинку переїжджати у інший це катастрофа. Але так вийшло що по роботі мене послати у довготривале відрядження у Італію, і я могла там залишитись. Мені там не сподобалось, я не бачила себе у тій країні. Потім у мене була дуже цікава пропозиція роботи у Німеччині. Була дуже цікава професійно, але знову ж таки, я оцінила усі нюанси життя експатів у Німеччині і в кінці відмовилась (хоч вже майже оформляла усі документи;-). Але на пенсію я збираюсь переїжджати до Європи. У мене там донька живе, сподіваюсь бути ближче до онуків;-) крім того я дуже багато по світу літала по роботі, тому мене на пенсії цікавить бути там де можна сісти у машину і поїхати у кілька різних країн без перельотів. Тому моя країна вибору на пенсію це Іспанія. Один час навіть серйозно думала про Україну, у мене у Львові квартира до сих пір, але тепер звичайно це вже змінилось. Хоча після війни можливо будиночок і Карпатах все ж таки і буде;-)
-
Коттедж і дім