Українська Манітоба
-
Знайомий з Сіліконової долини раз на пів року починає паніку що його звільнять бо він чув від відділу маркетингу що продажі погані стали. І що він більше не знайде такої зарплатні. Але поки що не звільняють. Вкалує він ого-го порівняно з моєю минулою роботою в мерії. Прокидається та мейли вночі посилає!
-
Я почав замислюватись про переїзд з Канади через те саме насправді, тригером було. Кожного четверга мені дзвонив менеджер і нив що я погано або повільно або ще щось не так працюю, там були і обʼєктивні претензії (на початку) і тупо якісь дитячі закиди. Потім мені дзвонив у пт інший менеджер котрий казав що мене мають замінити невдовзі якщо клієнтський менеджер ис нот хеппі. Я було хотів просто змінити роботу - але це просто було колись, в Канаді то не просто, можна пів року шукати в не знайти а ще я за цей час дуже вигорів і морально виснажений щоб нормально готуватися до інтервʼю а потім ще ж требо норм працювати ту нову роботу. А в мене реально вже немає сил. Потім ще лендлорд написав смскою що треба виїхати і з хатою також той ще гемор. І тут я замислився, а навіщо це все)? Просто мої думки, нікого нідочого не спонукаю, у кожного свій шлях і усім бажаю удачі!
-
Оцет ми і вдома любили...
-
В Канаді так полюбляють оцет, що можна в автоматах напоїв між колою та спрайтом робити кран з оцетом 😄
-
Навряд чи я зможу себе змусити лишитися. Після того як я згадав що таке воля. Але час ще є. Місяць паузи і іншого світу. Буду приймати зважене рішення.
-
Все буде добре. Життя - одне, та треба пробувати завжди,помилятись,знову пробувати. Never give up
-
Взагалі розвинутий світ трошки зламався з приходом тотального інтернету. Була б моя воля, я того рубильника дьорнув би, а потім кричав би як бабка з відео: і не нужон нам ваш інтернет. Бо це потреблятсво просто вже зашкалює, більше витрачати, більше рекламувати, більше контролювати, більше спостерігати, більше працювати. Я прям одразу згадую відоси про папуасів яким розповідали, що на заході люди суїцид вчиняють. У них була щира реакція: нашо? Тепер я розумію. Цей тиск невизначеності і постійного стресу дуже вибиває з колії. І я навіть не знаю що гірше, таке відношення як у вас, чи таке як я бачив на минулих роботах. Хтось обирає тактику як ви описали: ой ти погано працюєш, значить ми тебе звільнимо, а хтось прикидається твоїм другом/сімєю, але в якийсь момент ти бац і поза бортом 😅😅😅 Підсумовуючи: люди не пристосувались ще до такого довкілля, де постійно потрібно маневрувати і не можна будувати ніяких планів, навіть якщо ти в айті і в тебе ЗП вище середнього. А так хочу побажати вам тільки наснаги і успіхів у всьому що ви робите!
-
Це знущання
-
моя менеджер мені сьогодні сказала, що я не маю права брати перерви, що вони і так багато мені платять. вона для цієї розмови запросила мене до себе в кабінет, попросила зачинити двері. Залишилося там працювати 2 тижні, не брати перерви – це просто вражаюче
-
Щіро вам бажаю гарної роботи і гарного життя. Пишіть сюди в групу де ви далі вирішили поїхати і як там
-
зараз уже шукаю роботу. тут ще треба так знайти, щоб забирати дитину зі школи вчасно.
-
Це не ок, у дружини була схожа ситуація. Навіть лікарняних не давала. І в тих кругах її менеджера знають всі 😅 Так шо якшо підете до конкурентів, потім ще будете з неї сміятись скоріш за все, бо тут як в малому селі)
-
я в цю перерву, це 15 хвилин, моя єдина перерва, о 2 годині дня, дзвоню мамі, у них вже до цього часу 10 годин, вони чекають мого дзвінка. мені сказали, ми розуміємо, що у вас війна, і що ти дзвониш своїй мамі, але брати перерви не можна
-
Підкажіть будьласка,є тут люди кто вертався з Канади назад у европу,можливо знаєте які країни надають повторний захист українцям. Розумію у декого зараз пердак підгорить,але прошу писати по ділу. Всім добра
-
Вони допомогли, у мене був фул тайм 40 годин 8 мiсяцiв, навiть коли не було роботи, для мене знаходили роботу. Но останнi 3 мiсяцi - все погано
-
Був у Ірландії після Канади , не відмовили.Тепер знову у Канаді😄
-
Employees must be given a 30 minute unpaid break after every five consecutive hours of work. Manitoba employment standards Дуже класна штука, свої права треба знати і вміти іх відстоювати
-
Не пощастило вам. Ми недавно завозили одну річ на ремонт у місцеву майстерню де власник, як справжній канадієць, почав нас розпитувати звідки ми, і був дуже щасливий почути що ми українці. Він взяв на роботу дівчину/жінку з України (звичайно тут же ж покликав її познайомити з нами), і потім нам розказував як вона щодня дзвонить своїм рідним в Україну і як він за неї переживає. Коли ми пробували щось сказати що сподіваємось що війна закінчиться скоро, він відразу сказав що сподівається що ця жіночка все ж таки залишиться тут, бо вона абсолютно perfect employee яку він не хоче загубити
-
Якби це погано не звучало Якщо company policy така Тут вже нікуди не дінеться Additional breaks are benefits, not the requirement
-
Я маю 30 хвилин , це Ланч тайм, але в мене вiн з 3 pm до 3.30 pm- в Цей час iду до школи за сином, як раз 30 хвилин до школи пiшки. Потiм на автобус та додому. це потрібно постаратися не брати близько до серця, але це все одно дуже неприємно.
22 Jan 2023, 08:02
149026/235485
less than a minute ago