Українська Манітоба
-
У мене його фізично немає, на жаль. Залишився в Україні.
-
Під час війни все дійсне
-
Український паспорт також може бути не дійсний, бо в 45 потрібно фото вклеювати
-
Ні. Я просто давно виїхав. До впровадження джигіталізації. Закордонний паспорт давно вийшов. Ніколи не треба було.
-
А Ви відмовлялись від громадянства?
-
Я не маю українського паспорта. Залишився в Україні. Закордонний недійсний вже.
-
А куди всі так спішать оновлювати дані? Роздають якісь плюшки за оновлення в перший день? 😄
-
можна через ЕЦП. Ось тут можна зробит ЕЦП виключно маючи український ідентифікаційний номер та укр паспорт. czo.gov.ua/ca-registry-details?type=0&id=140
-
Нема ні Дії, ні Приват24, ні жодного дійсного українського документу, ні жодного рахунку в банку.
-
Доступно, якщо створити новий профіль, додати payment method української картки. З канадського профілю мені також було недоступно
-
Справу можуть відкрити через 3 місяці після встановлення правопорушення. Це щоб встигли порішати чи що? 😂
-
Пише, що недоступно для мого девайсу в Канаді.
-
Також зміг підв'язати
-
Все виходить :) он вже з 10 знайомих написали, що підвязали в приват 24 канадський номер і все вийшло.
-
Бо ви не хотіли значить)
-
В мене не вийшло
-
Ну хай шлють. Але закон я принаймі виконав і оновив дані. Доки щось пришлють, то щось зміниться.
-
Це все є у Резерв+
-
Чого так думаєте?
-
"поки не існує" 😂. Окей, в цій аплікації немає - будуть слати з оберігу чи просто мейлами. Або нову постанову викатять...
22 Jan 2023, 08:02
151093/238662
3 minutes ago