Українська Манітоба
-
якщо чесно я не проти й поїхати служити вже, бо ці всі викрутки з законом мене задовбали. Але перш ніж поїхати цікаво дізнатися, які саме з прав мобілізованого Україна зможе виконати, якщо я проживаю в Канаді? Що відбудеться з місцем роботи та зарплатою тут? Іпотеками? Чи на все це ми плюємо і це мої особисті проблеми
-
100 тис бойових чи більше 15 млн компенсація у випадку смерті у бою. Реально дехто їде в Україну воювати із Канади. Я вже писав про це. Реально кожного місяця є такі одиночні кейси. Навіть тут залишають дітей та дружину, і заробітну плату пересилають сюди .
-
Ні, це ризик, дякую, напишу просто Dear ім'я та прізвище)
-
Dear Nell - це уже офіційніше нема куди, всі листи що так починаються - нічого доброго не віщують 😂
-
Не тоді Sir and Madam
-
Dear Sir/Madam Може так?
-
Ms не зовсім популярно Скоріш ім'я 🤷
-
Мені треба написати офіційного листа і там формат Dear Ms Nell Smith в шаблоні. Ок, я думаю, Ms можна пропустити тоді) дякую
-
Dear *name*
-
Він же підписує лист свій значить з іменем Спробуйте мабуть діар і імя
-
Hi there неформально Dear такий то, ім'я та прізвище
-
Зорієнтуйте, пліз, як ми пишемо листа, якщо людина небінарна персона і позиціонує себе як They/Them? Dear all?
-
А якщо помреш навіть на очах у побратимів то не дадуть компенсацію поки ДНК тест не захватять з собою від роздетівшихсч залишків(якщо такі будуть). Знаю багато жінок військових прям рекомендують всім у кого йдуть чоловіки робити забір ДНК перед виїздом на службу бо потім нічорта не доведеш… Тому така собі ідея, може то одиночне їдуть ті, у кого є підвʼязки і які знають на яке місце і армії вони конкретно прийдуть🤷
-
А найбільший прикол, що 80% або більше англомовних і самі не знають що з тими them та іншими робити))
-
Intouch робить бекграунд чек оскільки ви маєте доступ до приватної інформації як компаній, так і покупців продуктів цих компаній. Там повно pii data, яку не можна розповсюджувати.
-
Так Хоча іноді і з hello не можна розслабитися)))
-
то одиночні випадки, а зараз ми говоримо про потенційні масові повістки і розшуки. Я дуже сподівався, що з цим законом Україна хоча якось сприятиме громадянам закордоном повертатися. Бо ті 100 тисяч бойових ще спробуй отримати, а звичайних зарплат в армії тут хіба на їжу вистачить.
-
Та хай самО обирає в цьому плані ти вказав обидва якби *самО написано не в образу а чисто бо я не знаю як на нашій мові змінити them
-
Це як в Україні - коли вам пишуть листа починаючи зі слова «шановний», то ніфіга ви не шановний 😆
-
100 тис грн - $3400. Така собі мотивація заробітку, якщо ти в Канаді. Хіба в Україні без роботи. 15 млн грн - це півмільйона доларів, але їх вже не побачить той, хто заробив.
22 Jan 2023, 08:02
153401/230971
26 minutes ago