Українська Манітоба
-
якщо чесно я не проти й поїхати служити вже, бо ці всі викрутки з законом мене задовбали. Але перш ніж поїхати цікаво дізнатися, які саме з прав мобілізованого Україна зможе виконати, якщо я проживаю в Канаді? Що відбудеться з місцем роботи та зарплатою тут? Іпотеками? Чи на все це ми плюємо і це мої особисті проблеми
-
100 тис бойових чи більше 15 млн компенсація у випадку смерті у бою. Реально дехто їде в Україну воювати із Канади. Я вже писав про це. Реально кожного місяця є такі одиночні кейси. Навіть тут залишають дітей та дружину, і заробітну плату пересилають сюди .
-
Ні, це ризик, дякую, напишу просто Dear ім'я та прізвище)
-
Ms не зовсім популярно Скоріш ім'я 🤷
-
Мені треба написати офіційного листа і там формат Dear Ms Nell Smith в шаблоні. Ок, я думаю, Ms можна пропустити тоді) дякую
-
Зорієнтуйте, пліз, як ми пишемо листа, якщо людина небінарна персона і позиціонує себе як They/Them? Dear all?
-
А якщо помреш навіть на очах у побратимів то не дадуть компенсацію поки ДНК тест не захватять з собою від роздетівшихсч залишків(якщо такі будуть). Знаю багато жінок військових прям рекомендують всім у кого йдуть чоловіки робити забір ДНК перед виїздом на службу бо потім нічорта не доведеш… Тому така собі ідея, може то одиночне їдуть ті, у кого є підвʼязки і які знають на яке місце і армії вони конкретно прийдуть🤷
-
Intouch робить бекграунд чек оскільки ви маєте доступ до приватної інформації як компаній, так і покупців продуктів цих компаній. Там повно pii data, яку не можна розповсюджувати.
-
Так Хоча іноді і з hello не можна розслабитися)))
-
то одиночні випадки, а зараз ми говоримо про потенційні масові повістки і розшуки. Я дуже сподівався, що з цим законом Україна хоча якось сприятиме громадянам закордоном повертатися. Бо ті 100 тисяч бойових ще спробуй отримати, а звичайних зарплат в армії тут хіба на їжу вистачить.