Українська Манітоба
-
а хюндай, тут начебто багато кто на них їзде і ціни не самі погані на них. Чи стоїть їх розглядати?
-
Stay out of Theta II
-
Була надійна.
-
Nissan після 170к це рулетка ... не знаєш що буде з коробкою... Або помре... Або ходитиме довічно.... Як що дивитися на Ford vs Chevy or Jeep Тут кажуть "It's easy to get into the Ford" (З натяком на слово s##t)
-
деякі сонати мали проблеми з їх GDI мотором, то треба теж бути з ними уважним.
-
І вони дуже прискіпливі до моторної оливи і її частої заміни,що мало хто робить.
-
Коли купив модного гарного Японця і забув що в країні дороги є не всюди і не завжди 😂😂😂😂
-
Доброго вечора! БЕЗКОШТОВНО По причині переїзду шукаємо нову родину для маленької собачки ( 5 місяців) , дівчинка породи шит-цу. Більш детальнішу інформацію надам в приватні , кому цікаво
-
у вас же нова, а людина питає про used. А ті бу мабуть просто їздять до інших механіків на ремонт. Там трабли з двигунами точно є, деякі з них відзивали деякі пізніше робили за свої.
-
Ви же знаєте ,які проблемні в них двигуни?! + Каталізатори + передній диференціал на повнопривідних моделях ?
-
на деяких маршрутах то непотрібний експірієнс
-
і залишається надійною. Соната, тусон, санта фе. Друг механік вже тут за 15 років, 13 з них обслуговував хундай.. - дав пораду брати і я не пожалів.
-
В автобусах треба їздити зпочатку, щоб долучитися до місцевого колориту
-
зато хонда з 2017 почала турбо гівно ліпити на crv
-
мій друг купив сонату в штатах собі в гарному стані - міняв двигло. Знаю особисто
-
У тойоти турбовані двигуни тільки почали випускати
-
на то вони й турбовані:)))
-
BMW з B48 та B58 зараз надійніші за турбовані Тойоти та Хонди 🙂
-
Була соната 8.5 років - жодних проблем
-
А що з Мазду CX7 можна сказати?
22 Jan 2023, 08:02
153799/239440