Українська Манітоба
-
Налаштувати те що ви хочете 🙂 Дзвоніть у кол центр чи підійдіть у відділення. Я написала, що такі функції є у канадських банках. Якщо щось не працює то потрібно звертатись з питанням чому воно у вас не працює
-
Мало кому таке сподобається 😅 Він лимонний
-
Alerts - Credit card Alerts - Transactions warnings- обираєте ліміт 5 баксів, свій телефон, і все
-
Та тю, я ж не власник банку 😁 Мені ото лиш би зп платили 😉Але кажу як є, там є така функція.
-
Та це все давно зрозуміло, така ж історія з будь-яким українським банком. Мова не йде про те, щоб там тримати кошти, а про зручність користування та чому людям це подобається.
-
Ні, я перевірив, все включено. Саме цікаве, що і в дружини таке ж і в інших родичів. Mystery.
-
Може, у вас за замовчуванням нові апки вантажаться з заблокованими сповіщеннями в самому телефоні?
-
Я вам вірю, просто не хочу витрачати свій час на те, що і так мало працювати, а за стільки часу в Канаді вже просто змирився з цим 😄 Btw, BMO теж не присилало таких сповіщень, ні мені, ні дружині 🙂
-
Та справа не в аппці. Я з монобанком вже 7 років з самої початку їхньої роботи, у мене всі карти і рахунок ФОП також в Моно. Чому я люблю його і залишусь з ним (в щоб вони там не одягали свого кота): 1. Цілодобовий чат з живими людьми. Реакція просто миттєва на будь-які питання і неприємності: у мене був кейс втрати карти в Канаді, коли мені моментально о 3 ночі за Києвом заблокували пластик, а я його потім сама розблокувала, коли карта знайшлась - СІВС, до речі, так мені зробити не захотів, там якщо блокуєш, то блокуєш назавжди. 2. Нещодавно я перевипускала свої карти і нові іменні карти були відправлені з України через 20 годин після замовлення і Нова Пошта привезла їй сюди за 2 тижні (кредитку від СІВС я чекала довше) 3. За 3 роки обслуговування бізнес-рахунку жодного, абсолютно жодного казусу, затримки, ідіотських блокувань без пояснень, якими славиться Приват - все як годинник, чітко, миттєво, підтримка знову-таки цілодобово. 4. Також у мене був кейс з букінгом, коли готель подав на мене дивну скаргу на оплату зіпсованого стола в готельному номері (я дійсно пролила на нього суперклей і визнала це), але рахунок за реставрацію покриття одного стола був виставлений на суму, за яку можна було оновити весь номер включно з вікнами і перекриттям криші. Я подзвонила в монобанк і попередила, що у букінга є доступ до моєї карти і що є от така ситуація і вони налаштували мені заборону на списання грошей в будь-якій країні, окрім тієї, де працює додаток. В самому додатку цієї опції тоді ще не було, я просто подзвонила і вони захистили мене. 5. Налаштування безпеки, які для мене особисто є безпрецедентними, в налаштування карти можна грати, як в відеоігри. 6. Всі ці роки у мене є відчуття, що що б не сталося, мені точно допоможуть. У мене є досвід практично з усіма українськими банками, починаючи з абсолютно радянського Привату і закінчуючи ОТР, які провтикали заявку на закриття зарплатної карти, зняли комісію за обслуговування і півроку погрожували колекторами за борг в 6 гривень, а сплатити цей борг було неможливо, бо термін дії карти закінчився) Але тільки Моно в людському сенсі на довгій дистанції виявився нормальним. Монобанк формує лояльність не аппкою (хоча я вважаю, рівних їй немає), а ставленням і створенням клієнтського досвіду, де ти відчуваєш стабільність, надійність, де про тебе турбуються. Але для осягнення різниці треба побути з ними хоча б рік і стикнутися з реальними проблемами, які вирішаться миттєво і непомітно. Це як стосунки між людьми, причому здорові. Практично всі українські бренди мають монобанк за референс клієнтського сервісу, сам цей факт уже про все говорить.
-
РБЦ взагалі ніяких повідомлень мені не шле😔 Нема золотої середини(
-
Це тільки при відкриті рахунку або з вашою картою проводять якісь махінації, деколи ще присилають пуш про збори на ЗСУ.
-
Ні, є угода про уникнення подвійного оподаткування, податки в Канаді у вас по замовчуванню будуть вищі ніж в Україні + по логіці ви є податковим резидентом Канади
-
До речі про банки хочу запитати чи мав хтось такий досвід....в Приваті побачив що потрібно актуалізувати дані. Почав процес поки не дійшов до етапа де потрібно вказати ще одну країну резидентства крім України і США. Просто не розумію наслідків. Якщо вкажу Канаду і т.д. то що вони потім передадуть дані в податковому і укр.податкова буде присилати мені рахунки на оплату податку з моєї канадської зп 😏 ???
-
Я ж вище написав, що ви їх і не побачите в канадських реаліях, бо всі ці зручності в більшості випадків тут не релевантні, окрім керування лімітами/ заборонами для транзакцій в реальному часі та нормальної підтримки, а не йти у відділення чи висіти на телефоні годинами поки вони щось там у себе будуть лагодити.
-
Так, якщо ви вкажете, що є резидентом іншої країни, рахунок буде визнаний як підзвітний для двох податкових юрисдикцій. Але угода про обмін банківськими даними підписана наразі тільки з ЄС і там є купа білих плям, як вона буде втілена, про Канаду поки що мова не йде. Тут почитайте: fidemmoris.ua/blog/vprovadzhennya-v-ukrayini-crs-yak-pereviryatymut-rahunky-fizychnyh-osib-dlya-mizhnarodnogo-obminu/