Українська Манітоба
-
З цим важко непогодитись ¯\_(ツ)_/¯
-
Гіндик)
-
Я порівнюю зп механіка наприклад ту що я бачив тут і бачу місячні видатки з зп механіка маючі дітей я би не зміг нікуди рушити. Це лише моє бачення але навіть маючі відносно високі статки по канадським міркам нараз для мене це анріл. Знову ж таки. Я просто дивлюсь і оцінюю, можу бути не правий.
-
Звісно, бо тут немає корупції. Що таке свобода для пересічного українця? Відсутність правил. Випив? Сів за кермо, зловили - порішав. Тут навіть в школах все по іншому, тут є правила. І усі діти їх дотримуються. Якщо дитина порушує то з нею спілкуються, багато раз пояснюють. Але мій син не буде порушувати правил, бо він бачить, що інші так не роблять. В Україні ти стоїш в заторі, і один за одним рагулі об'їжджають затор по забороненій смузі. Таке відбувається зі всім. Бо в Україні правил дотримуються лише "ботани"
-
Мені здається, що так не можна порівнювати. Якщо ви були б канадським спеціалістом то проблем би змінювати своє життя тут не було. А так ви іноземець, який пів року тільки тут і ви вже щось хочете змінювати. Чи ви зробили домашню роботу з пошуку інформації на рахунок вартості життя в Канаді, зп, перспектив?
-
Блін, не подобаються українцям фанерні будиночки. Народ, я орендую квартиру, третій поверх (останній єслі шо). Опалення в мене регулюється. Лише вчора, вперше я додала тепло на одну позначку, на ніч перемкнула назад на одиничку. Це в спальні ледь теплі батареї, кухня і лівінг рум холодні. МИ ХОДИМО ВДОМА У ФУТБОЛКАХ. І з вікон сифонить, вони чомусь, навіть як зачинені повністю, коли вітер сильний то продуваються. Афігєнні ці будинки. Вони теплі. Нафіг треба ці бетонні коробки, в Україні як немає опалення то в плюс 5 всі одягненні светри, штани, дві ковдри і т.п. Я вже мовчу як холодно буде в мінус
-
Тому я туди і пішов. Я 7 років хтозна що робив. Був механіком на виробництві, не те щоб дуже погано було але набрид дебілізм. І от я наважився - знайшов що мені по дущі і дозволяє відчувати себе впевнено у всіх відношеннях. І тільки тут я зрозумів що таке можливо не всюди. Будучі механіком на шахті в Канаді я б там і згнив. Немає тут свободи такої як є в Україні.
-
Ми теж в містечку на 2000 осіб, тут теж нема ТЦ і багатоповерхівок. Але за цим всім то до Вінніпегу (година їзди якщо кортить) Будинки фанерою не забиті..гарненьке провінційне містечко з своїм шармом ))) Нас до речі 6 чол.( 4 дітей) так працюю трохи екстра (в середньому 50-52 год.на тиждень) Але жалітися поки нема на що..все в моїх руках
-
В Україні можливо все. Є великий недолік - кумовство. Це глобальна проблема практично у всіх сферах. Важко досягнути успіху, напр., в медичній сфері чи правоохоронних органах без хороших друзів та хабарів. Є окремі сфери, як IT, маєш голову на плечах, бажання працювати і все гут.
-
бідні люди. Канада силоміць вас затягнула, одягнула кандали і прикувала до стіни. панове, вам не соромно? увесь цивілізований світ відкритий, їдьте куди хочете. якщо пересидіти, то можно в ЕС перечекати.
-
Багато хто сюди не хоче їхати бо типу закрита община/секта і тп. Але якщо їх релігія не заважає мені жити - то мені всеодно. А так то вони люди хороші, ввічливі. Алкомаркет правда відкрили тут тільки пару років назад, бо в них в общині заборонено бухати😅
-
Вітаю, дорогі українці. Нещодавно прочитала пост про те, як деяких людей обурює те, що багато людей беруть вечерю у готель Hilton великими порціями. Але я вважаю це не найбільшою проблемою. Наша справжня проблема полягає ось у чому, що багато "українців" відчули себе українцями тільки після того , як Канада надала безкоштовно нам візи. І таких "українців" все більше і більше. І про них не потрібно мовчати. Ось один і з них шановний пан Сафронов, який вже приблизно 5 місяців преребуває в Канаді і веде блог про Канаду www.youtube.com/watch?v=-OTswXFFbOA . Але цікаво те , що це й пан приїхав сюди із расєї-матушкі. Він і його дружина до війни і під час неї проживали в расєї, подорожували нею, знімали блоги(прикріпляю фото і посилання) www.youtube.com/watch?v=r4nN4O_SkPE . То чому ж саме зараз вони згадали, що мають українські паспорти. Можу бути впевнена, що вони сиділи і мовчали, коли почалося повномаштабне вторгнення, а потім раптом, ой ми українці. Ми хочемо прихисток, ми хочемо допомоги. Огидно мені від таких псевдоукраїнців. Ви нічого для неї не зробили зараз, тому я вважаю ви не гідні назавати себе українцем і тим більше мати паспорт України. Бо ви її зрадили давним-давно!!! Ви шановний займаєте чиєсь місце. Місце того, хто дійсно потребує допомоги і прихистку. Хто втратив будинок через вашу дарагую расєю. Мені соромно за вас. Прошу розповсюдження, щоб "героїв" знали всі.
-
Я поїду тільки назад до України. Це вже точно (якщо поїду)