Українська Манітоба
-
6 тисяч тут і в Україні це різні речі. Немає що порівнювати. Але тут немає війни.
-
поїхав би на Гоа. ще й бізнес з оренди мопедів замутив би )
-
Ключове слово якщо. Якщо ні, то оренда мінімум 7 тисяч, окремо комунальні. Приїхати в чужу країну, пожити тут місяць чи два, толком нічого не зрозуміти. Повернутися додому і лити бруд на Канаду (Польщу, Чехію не має значення). Люди нова країна це старт з нуля, це потрібно розуміти
-
не знаю як люди жили на тпкі гроші. я ледве на півтори дві виживав. але в Канаду їду не за ковбасою. в Україні мав все, крім упевненості у завтрашньому дні.
-
Ну так вам людина так і сказала вищще. Ті хто в Україні за 8к працювали тим так наче в непогано. Не бачу протерічь. А я наприклад заробляв ті самі 6000$ в Україні і тут. Тільки в Україні ще перспектива росту була а тут навіть якщо буде рост то податки все з‘їдять. Питання тут не в тому. Питання в тому що багато кому немає куди повернутися. А так я б також повернувся
-
6000 тисяч бюджет на сім'ю з трьох людей це дуже і дуже непогано)) В реальності на 3000 можна жити, 1700 оренда, комунальні, телефони, інтернет, проїзд автобусом. 1300 залишається на їжу. Якщо двоє отримують мінімалку по 2 тис то ще краще. Зрозуміло, що це старт. В Україні до війни люди жили на 10-15 тисяч грн, без жодної перспективи, з таким доходом ні житло, ні авто не світить. P.S. Я пишу про Вінніпеґ. Не знаю, що у інших провінціях
-
З кінця? А що там, ви їздили? Дуже цікаво
-
нічого.приклад однієї пари їм десь років по 40.мужчина працює в закупці зерна сидить в офісі жінка в україні ветеринар( на обох мають житло,добра праця не на лопаті)приїхали,сняли житло, шукать працю а тіліки лопата як правило за 15-18 на годину.прчухали репу не схотіли лопатою працювати плюс в майбутньому іпотека 30 років кредити,дороге життя,все будуй з початку то і поїхали
-
Пожили в готелях по три місяця, отримали допомогу і потікали 😂😂😂,а так да Канада погана. Ось в це я вірю!!!