Українська Манітоба
-
Це виглядає як оптимізація оподаткування через контракт з ФОП замість офіційного оформлення в штат
-
Що директор хоче, те він в робить) кого наймати і коли
-
Що 24? Це з відколи в Україні 24 дні базова відпустка? Завжди два тижні була, як і усюди. Тут теж два тижні.
-
А ткт не все так просто. В листопаді 2022 на моїй зміні працювало 12 чоловік, потім індуси почали йти з роботи, і частина українців, і з травня минулого року працювало 5-ро включаючи мене. І до червня цього року ніхто нікого не наймав.
-
Ось тому саме перше що я запитав, коли зайшов в цю группу, це про адвоката)
-
На фоні цього МакДону вже МакДональдз здається гарним роботодавцем😁
-
Так, можно і роками ще так працювати, ходити на співбесіду сотні разів і все.
-
Я навіть не знаю що це за персонаж, тому для мене це і не важливо вже.
-
Ну тобто тут роботодавці не бояться позову, що можуть так поводитись з працівниками 🤷🏻♀️
-
У мене є рахунки також на автоменеджменті, цей я відкрила маленький самій якраз пошопитись, подивитись, як це працює, перевіряю кожну компанію на stocksnalysis, розбираюсь в принципі в поняттях і закономірностях
-
В Манітобі є, але то на работодавці все. Мій попередній роботодавець ці закони вертів на одному місці. Зараз на гос службі, все просто ідеально, усі дедлайни, папірці як по підручнику🥰
-
Актори вирішують Я дивився британську Навіть діалоги ті самі, але не те 🫡
-
Немає закону, що треба попереджати про звільнення? Навіть, якщо за контрактом працює.
-
Відпустки ніколи не буває забагато 😉