Українська Манітоба
-
Це Якшо вдалось влаштуватися офіційно 😆
-
Дуже мало, в Україні наприклад 24 дні
-
А чому ви вирішили, що немає закону? Є закон і дуже навіть детальний. Але це не значить, що в Канаді всі закону дотримується, бо тоді б не було поліції, штрафів, суддів, вʼязниць і т.д. В цьому випадку у людини закінчився контракт, по закону все чисто, вони не мали нагадувати, що контракт закінчується і не мають обовʼязку цей контракт продовжувати. З чисто людської сторони це недуже, що не озвучили, але по закону вони не мали того робити. А ось чому людина надалі продовжувала працювати, то вже питання до прямого менеджера.
-
Є гарні працедавці, я не сперечаюсь. Я про те, що немає закону, який захищає найманих працівників, якщо людині не пощастило з роботою, то виходить взагалі працюєш, як раб без лікарняних чи відпустки 🤷🏻♀️
-
10 робочих. То по-нашому 14
-
Немає мінімум 14 днів відпустки, у мого чоловіка 10 днів на рік, лікарняних зовсім немає (щось типу 3 оплачують, якщо хворієш більше 10ти днів)
-
Не кожен ) мій роботодавець- красавчег) Просто про хороше менше пишуть. І робітники тут доволі захищені.
-
А чому в Канаді немає закону, який захищає найманих робітників? Щоб хоча б була мінімальна кількість лікарняних і відпусток, щоб була компенсація при звільненні? Я не з наїздом питаю, просто цікаво, чому тут кожен роботодавець робить, що хоче і ніякої відповідальності.
-
Тут ще в чаті писали про якусь жінку, яка до пенсії так до сиділа, і ще хтось отримував 2гу ЗП зі старої роботи)
-
Я кілька років тому читав історію, що в якісь серйозній британській чи американській канторі, чувака звільнили, але забули припинити йому виплачувати зарплату. Він звісно не признався і 5 чи 6 років ще отримував зарплату. Виявили це все тільки після якогось серйозного фінансового аудиту, коли планували компанію продавати іншому власнику.
-
Тільки Офіс знаю Дякую, запишу серіал
-
Хто не знає контексту: Фільм office space. Цього чувака звільнили і забули сказати, і шоб прикрити свій пройо* платили йому ЗП дуже довго) Дуже смішна комедія)
-
Wise.
-
Я Навіть машинка на якій рахую майже така сама Стрекоче прикольно Тільки в Канаді таке бачив І дивився я на боса зараз так само