Українська Манітоба
-
Можете, ми так купили таунхаус на $5К дешевше.
-
Я дуже сумніваюсь, що зможете взагалі щось купить якщо будете пропонувати менше чим хочуть. Тут навіть додаючи +30-50к$ далеко не з першого разу вдається щось знайти.
-
Так, мабуть так
-
Ви мабуть маєте на увазі ідиш
-
Мати з'явилися ще за царської росії, під час кримської війни у 1850-тих роках. Якраз після цієї війни мати широко почали вживатися в російських губерніях, якими тоді були Херсон, Донбас і т.п.
-
Моя тітка ріалтор то розповідає що зараз розпочались сильні bidding wars яких не було з часів ковіду
-
Я саме про 3 букви та решту москальких матюків. Курва то чисто польське 😁
-
та з івриту, можливо це пов'язано з Одесою, і популяризацією кримінальної романтики в часи ссср, і що євреїв садили часто у в'язницю, тому що вони євреї.
-
Курва - це не мат)))
-
Дякую за розгорнуту відповідь. Почула, що хотіла)
-
Не впевнена. Курва то дуже таке словʼянське
-
Ви пишете offer з ціною яку ви вважаєте справедливою. Шанси чи його приймуть, залежать від того: 1) наскільки справедливо оцінено житло 2) скільки воно вже на ринку 3) якщо на offer встановлена дата, то скільки таких offers отримано, і як ваші умови кращі від інших - наприклад ви пропонуєте all cash deal- його можуть прийняти навіть якщо хтось більшу ціну, але з умовою затвердження іпотеки і тд
-
Всі мати пішли з тюркської мови або з мови фарсі.
-
інша бабуся (мама тата, з Одеси) говорила теж дивний вираз: шо шо, куряче капшо
-
Так мова була не про теперішній час, а про те, що колись не було матюків в українській мові.
-
На Тернопільщині теж не чула. Зараз ще може хтось відпише та й вичислимо автентичність вислову))
-
Kapysta в якій області використовується? В Хмельницький і Одеських областях не чув такого. Вперше це слово почув тут від канадського пенсіонера, я ще перепитав тлумачення
-
А тепер про серйозне, маю два дотичні запитання про купівлю житла: 1) Чи можу я пропонувати ціну меншу, ніж в оголошенні? 2) Якщо так, то який шанс, що її приймуть (коли не буде інших ставок)?
-
А посилали під три чорти))
-
А моя матюкається іноді. Каже, в Ужгороді набралася коли там вчилася 🙃
22 Jan 2023, 08:02
179604/230117
4 minutes ago