Українська Манітоба
-
Барабулька. Це не бички, це така риба. Одесити мене поправлять якщошо )
-
Ооо, це ще одна класна для «тараньки» риба. Боже коли вже моє замовлення приїде, вмерти можна з цими розмовами ))
-
Ще згадав... ловили краснопірку🙂
-
Я знаю слово "барабуньки". Здається, так в Одесі називали бичків. Або в Криму
-
А ми на бичків казали «бубирі», і було їх в Дніпрі валом )
-
мені в кан тайрі колись сказали що або всі 4 міняють або ніяк і не можна різні (всесезонка+зима наприклад) одночасно. Є в ФБ групі Юрій - він наче спец по шинам, впевнений шо зробить www.facebook.com/groups/601035371641318/user/100013908960047/
-
Карась, окунь та бички ловили та сушили на балконі коли малі були 🙂
-
Доброго вечора. Може хтось може підказати де дешевше всього шини замінити. Мені одну пару тільки, ведучу вісь... Живу в центрі якщо що
-
А з пікніком щось я не зрозуміла... Тобто якщо не встиг, то сиди на траві? 🤔
-
Yes, ma’am! 🙂
-
Ану не ображати західні області! У нас теж є плотва та окуні, і я також з дитинства об'їдалася саме такою, як Ви от описали: пресована та пересушена))) Правда тато мій з іншого регіону...😄
-
шось придумаємо
-
Точно!!!
-
Ех. Я хотіла попросити привезти мені шматочок засоленого лосося розміром 1 кВ.см )) Просто щоб я зрозуміла, що за смак получається в air fryer. Ну ладно ))
-
Слів не розумію, але у захваті. youtu.be/kEvrR5bZZ0M?si=LK_qc753vmaZiRQX
-
мабуть ні бо в нас тріп запланований був ще давно
-
Біля Франківська недалеко Дністер, тому і там є люди, які шарять в тому. Однак, це ніколи не було моїм. А тут, в Канаді, розпробував.
-
А ви не будете на пікніку часом, 1 вересня?
-
Goldeye кісток мало має а ще як закоптити класно то супер)
-
Та 100% кожному своє, просто не кажи на засолену треску «таранька», це оскорбітєльно 😂 Ох уж ці сухопутні з Франика, не шарять в річних ділах ))
22 Jan 2023, 08:02
180932/230242
4 minutes ago