Українська Манітоба
-
Насправді, у Канаді усі процедури по лікуванню тяжких хвороб (рак та ін.) покриваються, аналізи та обстеження теж. Тут ніхто з вас не робить хворого, А якщо ви хворі - вам нададуть необхідне лікування, обстеження та операції. Так, треба чекати у деяких випадках. В Польщі, наприклад, так само треба чекати на обстеження. Ми просто звикли, що коли йдеш до лікаря - то рецепт на 5-6 позицій, моя лікарка завжди так робила в Україні, при чому набір 5-6 ліків завжди у неї стандартний при більш-менш однорідних симптомах. А от за кожен найменший аналіз, УЗД плати зі своєї кишені. Про тяжкі хвороби я вже мовчу.
-
Мені здається, краще уточнювати напряму там, де ви будете/хочете навчатися
-
Згодна, фармбізнес в Україні ще той. Мені навіть колись дуже давно ендокринолог виписувала препарат біодобавки, навіть не ліки, і писала адресу - от підіть тільки туди, саме там купите, Ось рецепт з моїм штампом, ідіть туди вам там все розкажуть, що скільки коштує.
-
Ну про зайві таблетки то напевно ви за БАДи , напевно. Тому що тут теж , як в нас , нажаль , з порогу гору маленьку антибіотиків дають, а потім розбираються , допоможе чи ні .
-
Шо за драма , якшо можна в 2 словах ? Є якісь невтішні новини від уряду? Чи так …
-
Я прокачую інтуїцію. 😂
-
зайдіть га гугл мап и там написано коли приїде автобус
-
Winnipeg bus live не працює Клас Як стриматися і не розбити телефон
-
Гугл не враховує запізнення Та нічого, вже стою як є Як там, інтуїція, угу
-
На вулиці Еліс пробка, але це не завадить ігнорування червоне світло і стукнутись двом авто.
-
Ну такий він, трохи п*здабол)
-
Гугл мапс
-
Ну бо він гірший ніж додаток
-
так зараз він мені сказав неправду🤣🤣
-
Не помрете
-
www.facebook.com/share/p/FhTcDUguG2ZaNjHg/?
-
Ви з бекграундом?
-
Children's Dental World, Dr. Milos Lekic
-
А який бекграунд?
-
Всі вже пакують чемодани, бо в половини немає грошей які потрібні на програму сво🥲
22 Jan 2023, 08:02
187365/230154
5 minutes ago