Українська Манітоба
-
Це залежить і від йогурту і від молока. І від часу поки воно стоїть. Якщо є дивний запах, то сиру не буде. На рахунок лимонного соку - спробуйте на смак, якщо не кисле, то можна додати.
-
Так ви зробили йогурт , походу , скісший. Щось не зрозуміло рецепт сиру , та який саме ви планували робити . Скажу на самперед. З одного літру молока вийде десь 150-200 грамм творогу-сиру . Зазвичай кисле молоко підвгрівають, збирають ото що вспливе, цедять, солять, під прес /стікати залишають . Варіантів куча 🌚 І так , молоко тут класне , з ним точно все норм
-
Нагрійте майже до кипіння. Остудіть. І тоді подивитеся чи виходить з того сир.
-
В мене теж при спробі з йогуртом чи лимонним соком не вийшло, правда, я тоді не лишала молоко скисати, а свіже пробувала нагрівати з йогуртом чи соком (в Україні спрацьовувало). Тепер нічого не додаю до молока, виставляю його в тепло, щоб скисло і загустіло, тоді виходить норм сир при нагріванні (якщо просто скисло, не встигло загустіти - не виходить, принаймні, в мене)
-
В нашій сім'ї, на жаль, ця рікотта подобається лише одному з чотирьох членів сім'ї
-
Якщо що, то тут в Канаді божественна, найкраща, абсолютно фантастична рікотта за 5.99 (робиться в Онтаріо)
-
Мені в Шанхаї таксист попався неграмотний. У повному розумінні слова- він не вмів читати;-( таксі брала в аеропорту, хотіла йому показати адресу готелю;-( яку я дуже старалась і роздрукувала на Mandarin. лише в той момент зрозуміла що дійсно у світі ще є країни, де немає 100% грамотності населення. У Китаї як виявилось 43 млн населення неграмотні.
-
Ну коли жив там, то так
-
Проте із гомогенізованим молоком (якщо таке взяти) треба буде постаратися 🙄
-
Процес, який завжди робила моя бабуся у селі - у скляній банці молоко повинно скиснути. Потім банки ставлять і велику ємність з водою і тримають на маленькому вогні, підігрівають, щоб утворився згусток з усього того скислого і виділилася сироватка. Потім зливають на марлю і або під прес, або підвішують, щоб вся сироватка відійшла. Йогурт не скисає добре молоко, треба додавати або кефір, або спеціальні бактерії закваски і підігрівати. Магазинне молоко - пастеризоване, його можна закислити лимоном чи кефіром і теплому стані, але сиру буде небагато, і такого згустку не буде як щ домашнього, бо молоко пройшло багато стадій обробки.