Українська Манітоба
-
не так багато. є інкамтакс який всі сплачують за інкам. Там просто розраховується сума таксу залежно від суми доходу. Ваш роботодавець сплачує такси залежно від прогнозованох суми. наприклад від 40тис. Але коли ви перевели 8к на той акаунт то маєте сплатити інкам такс не з 40 а з 32. тобто все що з вас забрали базуючись на дохід в 40 - буде повернуто. Далі, ви можете ті 8К інвестувати, скажімо заробити на них ще 500 дол зі рік і теж не маєте платити такс на ті зроблені 500дол
-
TFSA не зменшує податкову базу, ви просто не платите податки з доходів на цьому рахунку, він тому і називається tax free savings accout, бо ви не платите податок на прибуток, навідміну від звичайного savings account в фінансових установах
-
Та звідки я знаю на шо … тут на кожному кроці такс , такс , такс … в кожному платежі … Булочку купив - такс . Штани - такс . Заплатив інтернет - такс. То напевно і на покупку дому - такс ? Ні ? Получив зп - такс , віддаєш зп - такс 🤣
-
Дякую
-
щоб забезпечити витрати є тільки один шлях - зібрати таку саму кількість грошей. мехінізмів може бути маса але принцип той самий. Якщо здоїли з корови 5 літрів молока а треба 10, то треба або спробувати подоїти ще пару разів, або завести ще одну корову, але годувати і утримувати краще ту яка є. Тут вже багато залежить від політики. Але те що ви показали - то щодо сіті. Ви здувуєтесь, але почитайти на що вони витрачають ті гроші і де вони їх беруть. Ваш інкам такс не йде напркилад на місцеву поліцію
-
На покупку дома теж платите такс:) Такс на таксі та таксом поганяє…
-
Не розуміюсь в термінах, але хіба це не подвійне оподаткування? Такси ж уже заплачені коли я получив зп ( так пише в моєму пейстабі) . Чому знову їх потім потрібно платити ? Я розумію податок на % від депозиту в банку , це тіпа як дохід… але нашо брати податок за те шо я трачу свої кошти…
-
зараз буде 🌚
-
в тому і ідея що люди не приймали в тому участь. От коли точно знаєш скільки сплатив за рік тих таксів - то тоді більш критично ставишся на вимогу скинутися на штори в школі. Там то ок, бо немає фінансування з міфічного бюджету до якого сам нічого не давав. Тут точно знаєш коли і скільки
-
Де друге
-
Воно не муляло так сильно око . Була просто ціна в магазині. Без всяких надбавок . Я не знаю добре це чи погано.. просто це не привертало увагу і не провокувало стільки питань…
-
Насправді питання риторичне. Знань в економіці в мене стільки ж як і в статистиці і історії