Українська Манітоба
-
Так, ця народна пісня саме звідти, з Козаччини, а це Черкащина, Запоріжжя, Полтавщина Ішов козак по стежці помежи терени І здибав дівчиноньку,що несла пироги. Ой чули, чули, чули, ой чули, чули ви - І здибав дівчиноньку, що несла пироги. - Дівча моє хороше, чи знаєш мої сни, Що я тебе кохаю, і з сиром пироги? Ой чули, чули, чули, ой чули, чули ви - Що він її кохає, і з сиром пироги
-
Будемо пробувати. Досвід Чікаго, Лос Анджелеса та Торонто - беремо до уваги
-
Цікаво в кг скільки шт. може бути приблизно 🤔?
-
Food business - напевне один з найризикованіших…. Буде важко
-
От блін є таки з грибами🍄🟫 😁!
-
Мамині/бабці вареники з смородини чи вишнями завжди будуть у всіх у нас найсмачніші.
-
А, кайтерінг теж є в планах, ну і гастробар. Але це вже потрібно більше місця і інвесторів :)
-
Гугл каже 3 дозен, це 36 шт за ~ $20, в середньому 1 вареник 🥟 буде коштувати 50 центів. В фрешко 18 шт за $5, виходить по 27 центів за шт. Але ж то домашні, зліплені українськими руками та серцями 🤗
-
У нас є Kozak foods - теж пророкували невдачу - але знаючи тих людей - вже роками успішно ведуть бізнес
-
Просто бізнес, який хоче масштабуватись, має мати відповідно "народну" ціну без орієнтації на локальні демографічні групи. Якщо бізнес хоче мати товар в мережах типу Волмарт чи Фрешко, то без зниження ціни буде важко конкурувати. Однак, якщо такої мети немає і орієнтація тільки на локального клієнта з певних демографічних груп, і ці клієнти готові підтримувати бізнес, то це окей.