Українська Манітоба
-
Добрі українці з відділу кадрів своїх же співвітчизників підписують на ці рабські умови. Я памʼятаю колись в українській групі було оголошення від дівчини з hr, яка розповідала, яке це класна місце.
-
Ось так. Стали захищати того хто звільнив. Бо вочевидь і за свої місяця боялись
-
Одиного знаю, хто скаржився, ходив на Йорк стріт 401, але як результат, тільки такий, що українці що працюють там у відділі кадрів сильно обурились, їм це не сподобалось, і почали говорити що то є "не воспитанность", що якщо тебе звільнили то звільнили. Бо мали право)
-
Доречі це не лише канадський досвід такий. В Ізраїлі до прикладу подібний безлад може трапитись і з громадянами, там навіть гірші історії я чув.
-
Так кому як. Звичайно, якщо одна з тих українок хто там працює має певні не формальні стосунки з керівництвом, і своїх "знайомих " проштовхує, то так. Якщо ти один чи одна, то це складно. Свої же українці будуть діяти так же цинічно і підло як і то керівництво
-
Вона то лягає то встає 😁 Netflix не витримує такої напруги…
-
Коли скоротили напарника, і поставили перед фактом, що мусиш робити за нього теж, а значить швидше і більше, а доплати - нефіга. Не подобається, то ніхто не тримає...
-
Не правда, в Ізраїлі за законом не можуть просто так звільнити людину, повинні покликати спершу на слухання перед звільненням, де мають дати шанс виправитись. В є закон, який забороняє звільняти людину на лікарняному, взагалі роботодавець може мати великі неприємності.