Українська Манітоба
-
Я вийшов на нову роботу через 1.5-2 місяці після оферу. В офері була саме та дата, яка мені була потрібна.
-
О, мене перше питання теж цікавить.
-
По сайту виглядає що наступні вихідні
-
Ясненько, дякую
-
Пфф... Всяке може бути. У 2022-2023 роках, коли були масові звільнення в ІТ, то було, що офери і відкликали. Було що людина вийшла на роботу в перший день і її скоротили відразу.
-
Добре 😊 Подумала оце знайшли роботу, де ви там були в Калгарі? І ідите від нас 🤗
-
Чому, ні)
-
Переїжджаєте? 🥹
-
Дякую!
-
Так, можуть відкликати офер. Це називається job offer rescinded. Принаймі у моєму джоб оферті був пункт про право компанії скасувати офер до моменту прийому на роботу.
-
ні))
-
Тоді дасте знати коли вас вітати з новою роботою 👏
-
Kal Tire: трохи цікаві. Замовив шини на сайті 20го, апойнтмент на сьогодні, вчора автоматичне смс нагадало про це, привіз машину, віддав ключі, знайшли замовлення в системі, все гарно. Йдемо гуляти. Проходить 30 хвилин, дзвонять: ой, в нас нема цих шин, приїдуть через 6 тижнів. 🫠
-
Доброго дня , чи можна стерелізувати котика , без документів?
-
У мене таке було із Toyota на Waverly. Приїхав, залишив авто, поїхав додому, а вони мені телефонують через 30 хв, що ваші шини ще в стореджі, не зможемо сьогодні привезти. Дурдом. Подзвонив менеджеру. Той відразу знайшов когось, хто поїхав за шинами і перевзули авто.
-
Добре що вони не зняли старі шини, було б ще смішніше 🙂
-
я зараз трохи злий, не хочу їм давати не копійки, замовлю в іншому місці )
-
Значить, у них таке SOP- клієнт машину привіз > перевірити наявність шин> передзвонити клієнту;-))
-
🔥ПЕРЕВЕЗЕННЯ ВІННІПЕГ🔥 Телефон 2042908045 Доброго дня.Пропоную свої послуги з перевезення ваших матраців, меблів, речей,покупок з IKEA та тому подібне. Допоможу загрузити та вигрузити.Послуги вантажників. Вінніпег та околиці.Усім гарного дня)#moving #delivery #winnipeg
-
«Покращення» від Уряду.
22 Jan 2023, 08:02
204420/230242
7 minutes ago