Українська Манітоба
-
Терпіти не міг 😵💫 Як і манку І морковні котлети
-
Блін, тепер прийдеться їхати у Фрешко 😏
-
Я досі таке люблю 😀 Отак щоб половина котлети хліб і рис. Мама смеялась
-
Нііііііііііі ))))
-
Вкусня🌞🍀🌞
-
Молочний супчик! Вермишель, гаряче молоко, грамулька вершкового масла, ложка цукру 🤪 Жааааах 😂
-
Мій батько (йому 82) теж розповідав що в хаті з'явилась лампочка коли він повернувся з армії
-
Ми гречку з молоком кожен день Але все одно вiрно кохаю гречку.
-
Ви 6 років до університету з пересадкою автобусом їздили? Страшно на пересадкі чекати в холод, а він може ще і не прийде
-
Та я вам скажу, холод до кісток і коли +10 і вологість. А в квартирі +15
-
Я два рази подавала сюди резюме спочатку в вересні, потім в листопаді, англійська, досвід в охороні здоровя. Реакції 0.
-
Сухість 100%! Якщо вітер не хераче прям у обличчя . Я жив у субтропіках. Я ходжу тут в речах, в яких ходив у зимку у субтропиках , де у зимку плюс 10. Тут тепліше. А там ота вологість до самих кісток.
-
Аххахахаха, я пам'ятаю 😂
-
Доброго вечора всім) В мене є таке питання з приводу заповнення анкети для манітобської провінційної програми. На запитання-" What is your current occupation? " потрібно вказати свій NOC код, і в мене підходить два коди. Чи потрібно мені вказати обидва коди чи лиш один?
-
Ок, лиш знайшов цей чат
-
До імміграційного чату будь ласка Там допоможуть
-
Морковна котлета велика солодка - це carrot cake)
-
Н..да...воспитали блин деточек.А какую интересно информацию ее мозг воспринимает?16 айфон, хочу, бренд шмотки, мне все должны.Примерно как большинство ее возраста
-
ND хоче кікнути Лизавета Ромашина з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
22 Jan 2023, 08:02
207763/231110
about an hour ago