Українська Манітоба
-
А хто зараз у Брендоні?
-
Доречі, статистика CAA каже що через 5 годин все ще високий ризик аварії. Чувак, якщо тест показує - значить щє не вивітрилося і може рандомно повпливати на тебе. Наприклад, трошки уповільнити швидкість реакції у критичний момент.
-
Тобі от прям о 12 ночі неділі треба когось в Брендоні знайти?🙃
-
Ні. Я не пʼяний. І я не шукаю компашку. Я просто хотів дізнатись хто буде їхати з Брендоні в Вінніпег у понеділок 23 Числа
-
Цейво, може в Тіндері пошукаєш якщо прям дуже треба чи де там молодь зараз шукає компанії на ніч :)
-
Алкоголь творить дива
-
Ну … ладно мовчу🥲
-
Пошукай може в розділі rideshare на kijiji, в фейсбук маркеті чи в lyft 🤔
-
Часто бачу, що вночі дуже світло, не знала, що тут є таке явище, як білі ночі
-
Вінніпег, 2.05 ночі....
-
Якщо мені не зраджує пам’ять, то зараз білі ночі можна споглядати у південній півкулі, а у північній - то червень. Маю на увазі, що то в кінці весни на початку літа лише можливо. Та й тут вже о 6 вечора безпробудна ніч - тобто, це не білі ночі…
-
Блін, написала і задумалась над тим, що в південних країнах у дітей літні канікули та різдвяні - це одне ж і те саме 😅
-
Роман, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch
-
Подивіться Perogy Planet та Kozak Food.
-
Дякую 🌷
-
Це не білі ночі, це природно через сніг - сніг відбиває світло від місяця та зір, також у Вінніпезі досить багато освітлення вночі всюди. Тому складається враження, що наче білі ночі. Але це тому, що снігу кругом багато
-
Добрий ранок Хто може мене в понеділок 23 грудня підвести до Вінніпегу будь ласка
-
З Дніпра? 😂😂
-
що де є Різдвяного, щоб дітей розважити?
-
Я теж так думала, але сніг вже не перший день, а я працюю до 11 і не кожен день так світло. Тож може щє якийсь фактор
22 Jan 2023, 08:02
208525/232714
5 minutes ago