Українська Манітоба
-
youtube.com/shorts/4mRMayUKJq8?si=ft3z3XkHa7EsUdoY
-
Доречі, хто там шукає варену ковбасу типу докторської олів'єшної - це поки що найближчий аналог котрий я знайшла (Ні, не тому шо я люблю олів'є, не починаємо срач будьласка - я просто з дитинства люблю саме цю ковбасу бо саме смачне було таскати її у мами поки вона ріже то олів'є)
-
Нєє, ну тепер все зрозуміло 😂 Цей шедевр дізайну в нас в Брендоні вже є, бачила вчора;) www.facebook.com/share/r/1Dm6EGgBGm/?mibextid=wwXIfr
-
Він не дуже вдалий скрін кинув
-
В нас нема save on food:( Тому багато років роблю з мʼясом;)
-
З куркою теж ок 👌
-
Якщо захоче, може напише щоб повернули Якщо що, я не голосував і не кікав 🌚
-
Ну це ж Ванкувер 😎
-
Доброго вечора. Дівчата на завтра 24.12 є вільні два (2)терміни на вії. Та бровки фарбування / корекція 🤗 27.12 на 9:00 ранку 28.12. субота 19:00/20:00/21:00 29.12 неділя 11:00/13:00/14:00/16:00 30.12 понеділок 9:00/19:00 Локація: 📍 Downtown Запис в дірект. Всіх з наступаючим Різдвом та Новим роком 🎄
-
Прикиньте всі бьюті майстри, шо тут є, почнуть писати про свої «віконця» на завтра-післязавтра? На що перетвориться чат? Я цілком «за» рекламу своїх послуг (раз на місяць), але давайте будь ласка не частіше, навіть якщо «це ж не реклама - це повідомлення про вільні віконця». На цей раз не видаляю повідомлення. ПС: додайтесь в групу «файні пані» - там жіноча аудиторія, і там немає такого цербера-модератора, як я 🙂
-
Шось він затримався 😂
-
Оооо, я дуже care, я обожнюю срачики та коли в інтернеті, хтось не прав 😂